check thiizzz out

Måste bara lägga upp detta videoklipp, hahahah det är hur kul som helst. Jag kan verkligen inte sluta skratta åt det här... hahhaha! Typisk min humor, skadeglädje hahah.
Men Peaiz o godnatt!

let me know

AlååAlåå
Fredag imon wohoo! har längtat så mycket, för thiz friday är det pppaartyy! Imon blir det maskeradfest med min babe Z.
Idag efter skolan träffade jag lilla S. Hade super kul med lilla S. Vi drog o fixade lite ferg och sedan var det att chilla runt i stan och äta i pizzeria, länge sen man åt i pizzeria men gott var det! Vid ungefär halv 7 drog vi mot stationen så jag skulle hinna med tåget. Sedan hemma har jag tagit en snabb dusch och chillat vid datan bara.
Imon blire bad med skola, i Vattenpalatset(äventyrsbad) i Eskilstuna. Kul kommer det bli, hoppas bara mina kompisar ville komma, kul liksom om ingen från min klass kommer -.-...
Aya men nu är det läggdags för lilla mig så godnatt på er babyyysar! / Nata♥

02.45 - niña bonita

Jag funderar på om jag ska göra nå  ny header? hmmm ... o ny spellista också.. hm nåväl! Här ligger jag o flummar o snackar med lilla S.
Sweet dreams babyyz!!! / Nata.

ooh yeah

Måste bara visa min outfit sen Måndags, hihih älskade hur jag gick klädd då. Love baggie!


you made my day

Heey alla!
Bjuder på den här sköna låten och lägger den längst upp, vrf vet jag inte hihih...



Igår hade jag en så skööön dag alltså! Lite problem o så var det, men på kvällen glömde jag bort allt och bara chillade för livet med min älskade primiita M. Tack vare henne var jag super glad, och det har nog vart bästa dagen hittils då jag har vart på så bra humör! En massa saker har kommit upp nu så det är lite rörigt.. Men snart är det helg och LOV! Yes yes då blir de paaartyy alltså! Men jag stannade hemma från skolan både igår och idag, vilket var jätte skönt och jag har fått tagit det så lugnt. Igår bjöd M mig till en kinarestaurang, såå gott var det!
 Och idag som typ"frukost" drog jag och M och min söta lilla pappa till samma rastaurang igen och käka vid 11. Sedan vart det Milkshake som efterrätt hahah mätta och belåtna vart vi!
Under kvällen så har jag bara mysat med mina syskon, vilket var hur mysigt som helst. Det var nog det bästa, att få love av sina småsyskon, det var det jag behövde.


05.00 25 oktober 2010

It hurts to love someone and not be loved in return.
But what is more painful is to love someone and never find the courage to let that person know how you feel, and then regret it.

happiness is what everyone searching for

Thats the reason I'm so sick of love songs
so tired of tears, so done with wishing
you were still here

family weekend

Denna helg ska jag bara ha en lugn och skön chillig helg med min family. No partys, no alcohol, nothing! hahah ska bara spendera tid med min familj. Och idag när jag kom hem fixade vi tacos, och hade taco kväll med en massa godsaker på bordet. Sedan vart det film mys med choklad, olika drickor, chips och kakor, allt möjligt! Vi bestämde oss för att kolla på Predators, filmen var as grym tyckte jag!

Sedan fixade vi allt vid 8 9 tiden då pappa åkte tillbaka till jobbet. Jag och Erika fixade och plockade undan och sen tog vi fram min dräkt som jag ska ha på halloween och började fixa o trixa med den. Den kommer bli så fin och grym hihi!

Men nu är lilla jag så himla trött att hag ska ge mig av till drömmarnas land.
Godnatt everybody! / Nata♥

Meee todaaay!







Radio

Nu klockan 15.03 så ska min intervju sändas på radion hahah det ska bli kul att höra mig själv. Kul Kul. Slutar om 1h och 40min. Just nu sitter jag här och lyssnar på musik, fattar noll vad jag ska göra... hahah jag har Samhällskunskap just nu och jag ska skriva om något. Pappret där det står vad jag ska skriva om har jag läst nu ungefär 100 gånger. Fattar verkligen noll hahah..

checkchek!

Tisdagen den 26 Oktober i Babel, Malmö & Onsdagen 27 Oktober i Göta Källare, Stockholm så kommer världens just nu hetaste och modemedvetna reggae och dancehallartister, Gyptian med Etana, Nitty Kutchie, kompade av Shiloh band!!
Gyptians popularitet tog raketfart på Jamaica i samband med hans lågmälda “Serious Times” från debutplattan “My Name Is Gyptian” som kom för fyra år sedan. Uppföljaren “I Can Feel Your Pain” släpptes 2008 och nu är han återigen aktuell med nya skivan “Hold You”. “Det handlar om att sätta krydda på tillvaron,"säger Gyptian" När det kommer till musik kan man inte fastna i bara ett sound.

ETANA
Förmodligen den en av de mest produktiva kvinnliga sångerskorna i dagens reggae/soul/Jazz genre. Etana har nu breddat sin lista av talanger inom underhållningsbranschen genom att spela en av rollerna i filmen “Ghett’a Life” som har premiär under sommaren 2011. Det är hennes debut som skådespelerska och kan vara början på en karriär även inom filmindustrin

NITTY KUTCHIE
Nitty Kutchie har sjungit sedan tonåren då han gjorde entré på reggaescenen och har sjungit professionellt sedan år 1996 då han var del av dancehall reggae gruppen Scare Dem Crew.

INFO
Artister: Gyptian, Etana, Nitty Kutchie & Shiloh Band (JAM) Live
När: Onsdag 27 Oktober klockan 20:00, på scen 22:00
Var: Göta Källare, Medborgarplatsen
Entré: 330kr + förköpsavgift.

snööö!

Godmorgon på er! klockan är 7 och jag sitter här i vardagsrummet och äter frukost, jätte gott. Är väldigt trött men snart blir man pigg så.. Och juste snön har kommit nu! Det är fullt med snö här i Eskilstuna. Man får hoppas att det antingen är kvar eller att det smälter bort helt under dagen. Jag är i alla fall förberedd med min stora sköna fjällis hahah ;D. Börjar klockan 9. Första lektionen är dans och vi ska dansa Reggaeton/ Dancehall!! Längtar längtar vill bara åka till skolan nu! hahah.. Och klockan 10 efter danslektionen har jag håltimme till klockan 2 ungefär. Ska träffa min älskade kusin då och kolla runt i stan. Fredag idag och det känns härligt att helgen börjar! men nu ska jag fortsätta äta, ha en bra dag babez! / n♥

nice nice nice

Idag gick det jätte bra med intervjun! I västerås har dom tänkt fixa en vägg där alla graffiti målare kan gå och måla. Och hon ville göra ett repotage om vad jag tycker om detta, och vad jag tycker om graffiti och massa saker. Detta ska sändas imorgon efter klockan 3 i p4 radion, och så kommer min intervju läggas upp på internet på radions hemsida, något sånt hahah. Det var jätte kul och allt gick super.
Och så här var lilla jag idag







I LOOOVE MY SHOES!


Diamanter istället för tender?!

Ni har säkert läst eller sett om detta men jag måste bara lägga upp det. Istället för att Kanye West ska ha Grillz som andra rappare har så går han hela vägen och byter ut sina tender mot diamanter bara för att han inte vill göra något "halvdant". Hur skujt är inte det liksom? Riktig nice att han ens vågar göra något sånt, men endå helt sjukt galet att man ens får den tanken. Jag skulle aldrig byta ut min nedre tandrad för diamanter. Det skulle bara se sjukt ut, tar hellre på mig grillz i sånna fall. Här är lite picz på Kanye och hans diamanter!





move that body babyboy

Godmorgon allesammans!
Sitter här på lektionen och lyssnar på musik. Ska snart börja jobba med Matte B, jätte kul!.... Not. Är jätte taggad inför intervjun, nervöst men taggad taggad! Som ni såg på mitt förra inlägg så står det inte mycket om det eftersom jag själv inte vet så mycket om det. Det jag vet just nu är att dom vill göra ett reportage om graffiti och vill intervjua mig, ställa lite frågor och så. Jag älskar graffiti och har hållt på med det rätt så länge. Började när jag var mindre vid 5:an, 6:an. Sedan försvann det och jag slutade hålla på med det. Sen kom mitt intresse tillbaka i 8:an, 9:an och så har jag hålt på med det tills nu. Har ingen tanke på att sluta måla graffiti heller. Älskar det och det är hur kul som helst. Allt blir så crazy när man målar. Så nu fick ni veta lite lite mer om intervjun, mer får ni veta efter. Och så fick ni veta lite om mig som ni kanske inte visste om hihihi. Nu är det dags att börja läsa matte. Ha en underbar dag sötnosar och så får man hoppas att intervjun går bra.
Cya lovers! / Naty.

Dagens låt för idag izz...


mysigt att bo i en kub?

Sover inte än... hahah kollar på lite roliga saker och här hitta jag en riktigt cool sak, ett hus om är formad som en kub. Den här kuben är inbyggd som en tillflyktsort för en familj som arbetar i Tokyo, denna otroliga projekt inspirerat av en kub kommer från Yuusuke Karasawa Arkitekter och erbjuder fantastiska vyer över Kanousan, Japan. Huset är målat helt i vitt störs av den oändlighet åsikter som den erbjuder. Varje vinkel syn är annorlunda, spektakulära och helt oväntat. Detta är definitivt ett hem som aldrig kommer att få sina invånare trött på att utforska.
Jag personligen skulle tycka att det skulle vara jätte häftigt och mysigt att bo där. Huset är ändå inte så litet som det verkar,










smile like u mean it

Fortfarande vaken... Har svårt och sova, imorgon ska jag på en intervju. De ska göra reportage om graffiti och fråga mig några enkla frågor bara. Nice blir det! Lite nervös är man ju. Så Imorgon blir det skola och sen drar jag tidigare vid 12, då jag ska träffa personen som ska intervjua mig. Vi får se vad dom frågar mig. Längtar men samtidigt inte hahha... Kul kommer det bli i alla fall.
Men mer om det får ni veta imorgon! Måste försöka sova nu om ett tag i alla fall.
Godnatt på er! / Naty.

Myspys

Godkväll alla hahahah... Har kollat på 3 olika filmer, mysigt, nice och skönt har det vart. Har finaly kollat på Stomp The Yard 2 som jag velat se i 100 år nu hahah. Den var helt okei men jag trodde den skulle vara bättre. Däremot var The Land of Women bra! det är en dramakomedi,skit bra var den. Och sen var det filmen  A Man Apart med Vin Diesel. Efter det vart det lite plugg.

Film nr 1 som jag tyckte var bäst är nog The Lad of Women

Nr2

Nr 3

Chillliish

Vaknade för 20 min sen så Godmorogn på er!
Har vart vaken hela natten och somnade vid 7 eller 8 tiden tror jag. Har tävlat me den killkompis om vem som orkar hålla sig vaken längst och jaa.. han däckade så jag vann! Wihoo så under helgen kanske jag ska träffa han och så ska jag få mina cash som jag vunnit! Idag blir det att plugga lite snabbt och inget mer eftersom jag är ledig idag och är ensam hemma. Mysigt mysigt.. Ska snart vidare och lägga mig på soffan och kolla på 3 olika filmer jag har fixat. Älskar onsdagar efersom jag alltid är ledig från skolan då. Det är nog det bästa som finns för då kan man vila mitt i veckan och slippa skolan hahah... Aya men nu ska jag vidare. Hoppas ni får en bra dag babes! / n.

Lägger upp denna söta bild på mig och min baby!
Te amo weoncita
 (förra året)


pfff

Sha sha!
Sitter här i skolan, dör snart av trötthet. En viss person pratade med mig i tel igår och höll mig vaken väldigt länge, vilket var både kul och drygt.. Jätte fult väder ute så det är helt deppigt också.. Regn och kallt. Aya det är ju så hösten är så mer kan man ju inte göra än att försöka hålla sig varm. Har dans om 20 min, Streetdance så nice.. efter har jag en lektion. Sedan blir det att åka vidare till stan. Ska dra och byta om nu. Peaiz Babes!! / N

everything is just so complicated right now..

Tisdags hade jag det super nice, hade skit kul med lilla S.Hade köpt en massa godispåsar och energydrickor. Käkade upp allt mmh gott var det! Vi gick ut en sväng med hans söta hund Molly på natten också. Sedan chillade vi i rummet bara tills vi somnade. Vaknade vid 10, vi fixade oss och drog till A's skola, efter ett tag drog jag vidare för att träffa sussi o göra lite grejer på stan. Kom hem och däckade direkt från 5 tiden till 7. Sedan gick jag till mitt rum och fortsatte att sova där. Nice var det..
Idag hade vi en lektion, drog hem på direkten och sedan var det att lägga sig i sängen och kolla på One Tree Hill. Har legat och segat framför tv hela dagen.. skönt har det vart. Imorgon äre Fredag!!! Ska träffa S imon och dra på en hel galen sjuk rolig sak. Ni får veta vad det är efter att jag vart där hiihi... Annars blir det en chill helg ensam hemma hos mig tror jag.
Men nu ska jag fortsätta kolla på One Tree Hill Godnatt på er Babes Big Luuuv! / Natalita.

skoliiish

Helluu babes!
sitter här i skolan, åt nyss klart. Det var kycklingsallad med dressing och det var inte alls gott har ätit det för många gånger nu i skolan. Aya snart om 20 min ska vi ha dans, streetdance så skönt! Efter det har vi en till lektion sedan blir det att dra till stan för att träffa baby en stund. Och på kvällen blir det att dra till råby och fira S. Kul som fan kommer det bli. Sen får vi se om jag sover hos S också.
Bjuder på den här sköna låten, älskar den! Sääxiga T.I alltså ;)

Aya Peaiz! / n♥



I just wanna

Bästa skoldagen idag! Hade 2 lektioner och slutade klockan 1. Min redovisning gick super bra! Och sedan vart det stan med Vanii.

Alltsåå ni måste kolla på denna video! Tycker synd om killens juveler hahah tjejen dödar han. Om ni flyytar fram till 5 min och börjar kolla där till slutet så kommer ni se allt. Ouuff säger jag bara, så synd om han!
Nu ska jag fortsätta snacka med min baby i tel sedan ska jag sova.
Godnatt beibisar! / Naty


every time that u're not here, u know it drives me crazy

Klockan är över 12 och nu är helgen slut. Imorgon är det måndag, skola, plugg och dans igen. Det ända jag orkar med är dansen som är så rolig. Plugget... aah får kämpa tills det är höstlov då jag slipper allt plugg!
Men skriver lite kort om helgen.
Fredag!
Hade sköönaste kvällen med min cito. Skola först, fick sluta tidigt. Sen var det vidare till stan med Vanii, tvingade henne att dricka milkshake för första gången hahah hon tyckte det var skit gott. sedan kollade vi runt i affärer och idianerna som dansade och sjung mitt i stan. Vid 5 åkte jag vidare till Sussi. Var där ett tag tills cito hämtade upp mig. Sedan åkte vi hem till cito, chillade hade det nice hela kvällen.

Lördag
Vi vaknade vid 10, fixade oss drog o käkade frukost. Vi chillade ett tag innan cito skulle lämna mig i stationen. Åkte sedan till E-tuna. Familje fest där. Och efter det åkte man för att träffa pappa. Vi drog och käkade pizza, sedan kom lilla moni också. När vi ätit klart vandrade vi vidare till pappas lokal där vi skulle vara hela natten och måla. Skit kul var det. Vi åkte hem vid 7 på morgonen.
Söndag
Vaknade 7 på kvällen, åt något snabbt och efter det tog jag bussen med moni till stan. Drog till en kinarestauran och åt. Sen chillade vi där tills hennes tåg kom.
nu ska ja fortsätta chilla här vid datan och så får vi se om jag ens ska sova eller fortsätta vara vaken hela natte.

Peaiz så länge o godnatt! / natalitaaaw ♥

Skön o gammal låt som ni kan lyssna på o tänka på mig med hahah.

SWEET


DREAMS


AND GOODNIGHT


i'm not the thype to get upset and cry

Hejsvejsss!
Vaknade vid 11 idag, fixade mig snabbt,t satte på mig stora mjukis kläder och tog min mp3 sedan drog jag till stationen  för att åke till västerås. Träffade mamma där, vi gick runt och kollade en massa i stan efter det vart jag riktigt hngrig eftersom jag aldrig åt frukost. Så vi drog för att äta. Vi delade på en kebabtallrik, gott var det!
Sedan åkte man hem och då gick vi och hämtade min syster i skolan och vidare till ica för att köpa grejer. Jag fick mina nya baggie jeans idag!! Så glad för dom, stora och sköna är dom. Så nu har jag mina nya sneakerskor och baggie jeans och en ny röd adidas tröja! Bästa bästa! Har snart skrivit klart min novell, sen fattas det bara att skriva en hel uppsats om demokratin som måste vara färdig på fedag som jag också måste redovisa...jobbigt men aya. Greys Anatomy började idag också, är jätte glad att den har börjat igen den är så bra! Aya men nu ska jag fixa lite musik och lägga in i mp3 sedan blir det att krypa ner i sängen och sova. Imon blir det en kul dag och vi ska fortsätta med dansen i street.

Hopaps ni har haft en lika skön dag som jag. Godnatt på er babez! / n♥

Och här lägger man upp en skön låt & bild på en riiiktig hooottie! Grrr..  enjoy! ;)






I wish I could go back but what's done is done

Hellow!
Sitter och lyssnar på musik och chillar här i sängen. Håller på att skriva min novell nu som snart är klar, Wihoo! Idag i skolan fick vi finaly våran mini pc. Och idag började vi också på en ny koregrafi i Streetdansen, och låten vi ska dansa till är Say Goodbye med Chris Brown! Är jätte happy, tror nog att det kommer att bli bästa dansen. Dagen har vart rätt så chill, fick gå och lämna tillbaka mina klackar också för att dom hade gått sönder samma dag som jag köpte dom. Men nya ska jag få om ett par dagar. Snart ska jag kolla på One Tree Hill och ringa E. Sen blir det att sova. Imorgon  är jag ledig, skönt skönt! Då ska jag gå och hämta mina nya baggie jeans!! och sedan blire att träffa min baby M.

Godnatt på er amoreees! / NatyP.

Bjuder på denna sköna låt som jag älskar, njut!

Do you still think of me like I think about you
Do you still dream of me 'cause I can't sleep without you



u are not the only one who has a difficult time

AlåAlåå babes! ;)

Måndag idag och min dag började dåligt! Råkade somna i tåget och glömde att hoppa av i Västerås så jag hamnade i nån helt okänd stad, jätte kul... Aya men när jag entligen kom till skolan så var det läsning. Håller på att läsa tredje Twilight boken som är så sjukt bra. Hade dans, gjorde klart koregrafin med Vanii i street. Dansen är så grym! Efter skolan vart det stan, vi gick runt i nya gallerian och kollade på kläder och pratade en massa. Sedan var det att ta tåget och åka hem. Snart ska jag träna till mitt matteprov jag har imon, hoppas det går bra hah. Aya men nu ska jag fortsätta sitta vid datan sedan blire lite plugg.
Peaiz ! / Natalita.


RSS 2.0