Buenas noches amores!

Så nu har jag skickat in mitt arbete har 2 arbeten kvar, tror jag och dom fortsätter jag med imorgon tror jag.
Yaa men nu ska jag chilla en stund vid datan och läsa lite historia om jag orkar hah.

Men godnatt på er Amores!! / Natalita!


Clip clap y fuego!

Hey Babes!
Min helg har vart helt nice!...typ. Fredag så drog jag hem med mi primiitaw M till eskilstuna. Där så drog vi till Ming Palace(kina restaurang) och åt skit god mat och satt bara och chillade och snackade om allt. Sen gick vi vidare till bion. Vi kollade på nån film om John lennon(drama) den var väl helt okei. Var inte bästa, vi trodde det skulle vara nån annan film men ah haha. När den tog slut så var ingen där ute så vi sprnag in till en annan biosal. Hah tur som vi hade så visade dom Sex and The City 2. Vi satte oss och kollade kanske i en halvtimme sen vart det att dra vidare. Fanns inte så mkt att göra så vi åkte hem vid kanske halv 12 redan. Hemma chillade vi med musik i mitt rum och hade en massa prat. Natten slutade med att vi kollade på film med glass.
I lördags så drog vi till västerås. M drog på fest och jag stannade hemma hos mamma. Sen drog hela familjen till en festival som var där. Min syster åkte nån karusell och vi kollade runt på en massa saker också. Och jag hittade ett ställe där man kunde spela och vinna gosedjur. haha så jag vart helt beroende och spelade men vann 2 styckna iaf! På natten så vart det att snacka i tel och ligga i sängen o kolla på tv. 
Igår var det morsdag! aah fick vakna tidigt för att dra och handla frukost o grejer med min siz. Köpte ett jätte söt kort till mamis och fixade en jätte fin frukost åt henne. Ah senare under dagen fick hon också som present en spabehandling, hon älskar ju det så. Spenderade nog hela dagen med henne och mina 2 syskon. Mysig da var det. Vid 9 tiden drog jag till min kusin M för att chilla hos henne o sova där. Orkade inte dra tillbaka tilll E-tuna.
Idah hade jag redovisning och det gick fan bra! Dagen har vart chill idag också med sol o värme. Men nu måste jag dra o plugga har läxförhör imon Peaiz Babes!! / N.

        


You are my pusher

Nu har jag nyss kommit från duschen, så nu är jag helt ren och luktar gottis hihi. Snart ska jag dra in till mitt rum tror jag och spela lite. Har nog inget mer och säga.. utom att jag har tråkigt. Men aya hah. Ojust jag börjar tröttna på mina låtar i bloggen så jag ska nog fixa en ny spellista med skönare låtar och som är lite sommriga hehe.

Aah men dagens låt är nog...Thiiizz!!
den påminner mig lite om förra året innan jag slutade 9. Men i alla fall älskar den. Den är skön och riiiktigt nice.
Så lyssna och enjoy!! ;D BESOOW RIIICO / Natalita.


wääääh

Kom typ nyss hem från skolan. Sitter här och lyssnar på musik o så.. Snart ska jag ta ochh börja plugga matte också. är lite seg av mig eftersom jag gick o la mig sent, men får skylla mig själv eftersom jag var uppe o spelade också ahha. Aya på lunchen idag träffade jag min mamiitis. Vi drog o käka i Thai maten var skit god. Efter det gick vi runt lite o snacka o så sen drog jag vidare till skolan med soozs. Hah efter min sista lektion så var det dags för glassätar tävlingen som jag och franco o kastro hade anmält oss till. Man fick en bit glass och den som åt upp det snabbast vann. Jag kom 2 eftersom sozs stog bredvid o filma och skrattade ihjäl sig så jag började skratta. hahah men iaf det var inget viktigt gjorde det for fun. Efter det så drog jag , Sozs, Meryam, och Marina till spicy för att käka fast jag var helt mätt. Där skulle vi träffa oxå JP, Eric o några till. Drog sen för att hinna ta tåget.

Ska lägga mig i sängen nu vila lite sen plugga o sen träniish. Peaiiiz så länge! / N.


In schooolish!

Holaaa!!
Sitter här i skolan med M, S, E, N. Har nyss haft extra lektion i matte B hah det gick bra det var min sista lektion. Nu sitter jag o chillar bara med lite musik. Sitter och väntar på franciiitow och kastro för vi 3 ska vara med på glassätar tävlingen som är snart. Aah o mina kompsiar kommer att kolla på mig o heja typ.. ehm aah jag gör det i alla fall för skojskull eftersom skolan snart e slut. Ayyyt men nu ska Nataliita upp på scen med Francitoow o Kastro hahah önska mig lycka till!!.. Cyaa Babes! / Naty.


Har Tillstånd People, Så De Lugnt! =) // JCD

haha, vad händer Peeeople!?, sitter o snackar med natii by the Tel =P,
och klockan är 04.04 Prick!! =) ( Naatii somnade runt 02.48 )
but i havn't hang'd up yet, And Im not Gonna Doit'  =P <3
Har inte dragit o lagt mig ään haha...
idag/igår har ja ba chillat hemma, skrivit lite texter och pratat me natiiih,
haha alooot of talkin' right :D..
hahaha, men för de mesta har jag bara varit hemma, :),
ville bara Hälsa snabbt till Nati's Läsare :)
och sedan säga:
- Im Ouuut! =)

jag bjuder på en vers :)
Not done, but im sure working on it!

" JCD - BRINGIN' IT BACK! "

Jcd is back, brinigng it Back, bringing it Back
to the old tracks, but thats the fact,
let bring the rap, By Sayin Black!
You got a blackout, cus i got the hottest flow
bringing xclusiv shit, so just take a bow
put ya hand up, if really your feeling this.
i just husled 4-5 on the same old shit
im making para flow,
look nigga how we roll
if you tryin steel from me, but you won't


hah, you know wha i mean
nothin is gone, good, thats how it gon be
if you respect me, im gon respect you back
nothing is right, just listen to this hot track!
try to sit still, on this fire rap
don't you move, looks laik yu on crack
naa im just kiddin, cus thats how you diggin'
now clear your mind, cus this shit
is big pimpin

like i said
jcd is back, bringing it back, with more rap
fuck you if your saying my music is crap
this music isn't fake its all real
JCD is me and representing From South Hill

( Rapper/Writer : JCD "Mee" hähä)


Bjuder på 3 Bilder På Mig O 3 på Natii
<3;D





haha, Hon e bara föör Sööt! =)<3


Hoppas ni hare bra PEOPLE!


Piz, Luv N Rzpect!
Bless J. Contreras Diaz.

Piz, Luv N Rzpect!  Bless People!

I think about you day and night


Love thiiz.


N

Shaa allla!
Det var ett tag sen jag skrev, men har inte hunnit skriva på bloggen. Men nu har jag iaf svarat på komentarerna o såå. Min helg har vart helt nice i lördags grillade vi hos mamma och hade det jätte kul. Har typ nyss kommit hem. Så ska fixa nått snabbt o äta sen ska jag börja plugga på matte och historia. Har bara en massa plugg. Nästa vecka på måndag ska jag ha prov på typ 3 kapitlar av historia så jag får G, Måndagen där på har jag prov i hela Matte B som jag måste klara av. huuuh så jävla mkt och tro mig det fortsätter med mer prov -.-... Ayaaya . Nu ska jag chilla vid datan en stund till sen blire plugg o sen lite träning!

Besiiitows Amores! / n ♥


Ny vecka

Alåå!!
Idag har det vart sköönaste dagen med värme o sol!Ville bara gå med shorts idag, fan tror jag ska gå med det imon om det är lika fint väder. Igår sov jag inget kollade på en massa avsnitt av O.C och sen kollade jag på A walk to remember. Omg filmen var så bra!! Ni som inte har sett den borde se den! Aa men den såg jag vid typ 4 på morgonen haha sen sov jag ungefär 2 timmar eller nå..hah vaknade sen och drog till skolan. På rasten drog jag för att träffa min lilla söta mami. Så gick vi och shoppade en massa. Jag köpte 2 shorts och ett par jeans och en vit klänning.Vi tog en liten glass som vi åt oxå haha hade det jätte trevligt. Älskar dig min mamita! Aya drog till skolan sen och där chillade jag bara ute med S och M. Sen gjorde jag typ modeshow och bytte om och visade mina kläder jag hade köpt hah. Drog hem och sen har jag pluggat och nu har jag nyss kommit från duschen. Imon ska jag ha nationella prov i matte vet att det kmr gå åt helvete men aya.. Och sen slutar jag och seeen!!!:.... ska jag jogga vårruset vid typ 7 kmr dö fan. Men aah.. Aya ska dra o lägga mig nu Peaiz n love! / n.


Miss u

Alåå Fredag idag!!! aah skriver inlägg nu när klockan snart är 2 på natten hah.. Min dag igår var nice, ledig igår o idag så yeei. Min primiitaw M kom hem till mig igår så vi chillade hemma, cyklade till ica maxi köpte gott o kollade på film. Hahaha fyfaan vi började kolla på the grudge. uuuh värsta skräckfilmen tkr jag dont know why. men iaf vi kollade början och sen drog M för att gå och fixa en sak och lilla jag gömde mig under filten och vågade knappt kolla. Några ekunder efter drog jag till köket haha vågade fan inte vara kvar och då  ser jag att hon sitter och snackar med min pappa i köket, kul liksom!! -.- Aya men natten fortsatte med att vi spelade piano och spelade lite Xbox 360 till typ 5 på morgonen.

Idag vaknade vi typ 1, åt frukost satte på oss mjukiskläder o drog för att ta tåget till Västerås. Ska sova hos min mami today. Så träffade mamma ett tag sen på kvällen drog jag vidare hem till kompisar o chillade där med mi primita då. Sitter hemma nu o kollar på tv o tare lugnt bara. Väntar på mi primita då som sa att hon skulle komma hit. Men vet inte vart hon är just nu. Ska nog ta och ringa henne snart o kolla om hon kommer eller inte. Aya men hoppas ni har en nice fredag och helg då!! Ska dra och lägga mig på soffan o glo på tv o se om min kusin kmr nångång hah.. Men Godnatt!!! / n.

en skön låt som jag somnar lätt till!!


1 o 2 timmar kvaar!

Ällöööö Ällääää!!
Nu har jag suttit i den här buss skiten i ungefär 12 timmar så det är väl 1 eller 2 timmar kvar innan vi är framme. Har sovit typ hela bussresan. ah o så  åt jag engång vid 1 tiden på Mc. iiih för typ 4 timmar sen kom vi fram till Sverige. sitter o chattar nu med jorgitooow och chillar bara med musik häh hääh kulit!! Nu ska jag väll kolla på nån film innan så jag inte blir så uttråkad, eller så ber jag nån ringa mig hah... Aya Aya kanske blir ett litet inlägg senare så Peaiz n luuuv på er babes! / Nätiiitaah!

mhh... hade tänkt lägga upp bild på mig men jag ser för död ut märkte jag hahah så det blir ingen. I alla fall Cyaa!


13 timmar ....

Godmorgon todiitoows!
Vaknade för en stund sen, aah sitter på bussen nu påväg till Sverige!!! Vi hade en busspause. Ehm aah skriver mer sen. Ciaooo Peaiz ha en nice dag! / n.

Latina Morenita

Hola todos!!
Snabbt inlägg här! Har nyss fixat klart mig, vi ska på familjefest som norskarna säger, fast det är egentligen avslutningsfest. Sista dagen här i norge då, imon drar vi ungefär vid 7. A men mer hinner jag inte skriva Vilde har fixat klalrt sitt hår tror jag så vi måsta draa och ta bussen till skolishen. Peaiz på er och ha det nice!! / Natalita


Natalita: buenas noches! Goodnight! godnat!

Nu har jag sett 2 filmer första va den i kanal 3 med jennifer aniston, bra var den. Efter den satte vi på en film med J.Lo som heter Shall we dance, hängde inte med riktigt eftersom jag gjorde grejer samtidigt vid datan. Aya aya den verkade inte så bra iaf. Nu ligger både jag och vilde här på soffan och kollar på tv och sitter och chattar. Har såå tråkigt. Vet inte ens vilken dag det är, har inte tänkt på det. Men i alla fall.. Har så tråkigt att jag tog roliga bilder på mig själv innan jag drar vidare till sängen och lägger mig.

Så enjoy och Godnatt på er mi amores!! / Nataliiitah la lociiitah!

   
 
  


Söndag..

Alåå kom nyss hem. huuuh jag håller på dö av att det är så kallt!! Det har snöat hela dagen så drygt och nu snör det fast soligt samtidigt fattar noll haha.. Aya men Idag har jag fått sova ut vaknade vid halv 2 typ. Sen Hjälpte jag vilde att baka nån tårta kul var det hah sen åt jag frukost. Typ vid 3 tiden fixade vi oss och drog tilll nått Tivoli haha åkte karuseller där. Ouuf asså karusellerna här åker i typ 5min, skojar inte! i Sverige är det fan 1  min typ ahhah. Men det var nice sen vann jag 2 saker helt happy ! Aya sen drog vi till nån Arena för att se på fotbollsmatch, vart helt inne i spelet. Dom var grymma fast det vart 3 noll till laget vi inte hejade på. Aya efter det drog jag och en annan norsk till Vip stället, hennes pappa är chef så vi fick sitta där inne ett tag, helt nice va det! Aya nu ska jag äta lite pasta sallad med vilde och kolla på The Brake up som visas på kanal 3 nu. Peaiz så länge! / n.

Every day and every night I just want you by my side

Lite piczz från idagish!

              

forever aint enough

Hey
kom nyss hem från "konserten" vilket det inte var fatttar inte vrf norskar säger så, Aya vi drog till en klubb och där var det uppträdanden inte nån skit konsert som jag trodde dom mena -.- Det var inte så mkt min stil allt var ju rock men det var helt okei, och jag körde biljard, skit länge sen jag körde det men jag vann iaf över Emma. Hahah ah sen drog hon och då kom 2 killkompisar, en norsk o en svensk skit roliga e dom,så vi fortsatte spela iaf. Kvällen var helt okei va inte på bästa humöret menmen. Aya natalita ska stänga av o sova så peaiz och Godnatt!!

Fredaaag !



Tar ett snabbt litet inlägg här. Har nyss kommit hem till vilde. Sitter nu o myser med hennes katt o chillar vid datan med musik. Hennes mamma skjutsa hem mig. Vilde skulle på handbollsträning o pallade verkligen inte följa med så drog hem . Senare ska vi dra på konsert oxå kulkul hoppas jag ;)
Idag har det vart en kul dag fakitskt . Först hade vi några som skulle ha redovisningar och så klart så somnade lilla jag med musik o så men det var skönt hahah.. Sen var det idrott då skulle vi dansa o köra nån cp bollsport som jag inte fattade. hahah  men låg o sov på den ektionen också orkade inte va med. Sen drog vi på Akvarium museeum! Det var jätte kul fast jag frös lite. Efter det träffade vi norskarna igen i stan och drog och åt nån macka och efter det rog jag hemmåt. Nu Ska jag vila och vänta tills Vilde kommer hem sen ska vi väl kka nått fixa oss o dra till konserten.

Lite picz från idag! Pingvigit på är ägpåt min bebita S, hahah.Ojuste höll i en sjöstjärna oxå, stolt över mig själv eftersom jag vågade röra på den Fast efter att jag gjort det vart jag livrädd för den vet ej vrf hahah aya hatar sånna saker.

           

I norge 6 maj

Alååå Älläääh!
Är i norge. Åkte igår typ vid halv halv 7 på morgonen med buss.va helt död men somnade på bussen direkt. Sen hade vi några pauser då o då. Vi var framme i norge typ vid 6 7 tiden och vi  blev hämtade av våra norskar vid 10 på kvällen nått sånt.  Vi kollade på Avatar hemma sen drog vi o la oss. Idag har vi gått upp för fjäll skit eller nått. Vi gick 4 km!! var helt död i början för allt var uppförsbackar. Men sen var det fett nice utsikt och aah sen när vi skulle ner var det torrtyyyyr!!en massa jävla trappor bara, uuh o det var så läskigt att gå ner, När vi entligen hade kommit fram iaf så drog vi mot stan och kollade runt en massa och hittade skit fina klackar jag ville köpa!! Aya men senare drog vi hem till vilde(min norsk som jag bor hos) och chillade med film, åt pankakor o så. Senare drog vi på bio. Vi kollade på Bounty Hunter tror jag den hette. Nice film var det. Var hemma ungefär vid 11 halv 12 nått sånt. Har bara suttit vid datan nu o chillat och snackat med lite folk på msn.

bilder från Pitbull kmr jag lägga in så fort som möjligt, aya här är lite picz från idag enjoy bitches peaiz o gonatt!! / n♥

              

u make me confused

Så skön låt som jag fick av AnyB lyssna på den!


No existen detalles..

Alåå aliihoppa!
Min valborg har vart jävligt nice och roolig! Åkte några karuseller med min lilla amor haha länge sen man åkte så det var kul. Sen drog man vidare senare på kvällen till Kevins hemma fest hahah fyfäään säger jag bara! Det var skit kul där. Dagen efter .. auu var skit seg då hah men  tog moppen med monchi så drog vi o käka pizza sen var jag med mamma under kvällen. Söndags drog jag tbx till e-tuna. Men min helg var fan nice.

Idag har min dag vart kaooosig typ.. Bad day säger jag bara och har vart så seg av mig på nått sätt. Aya men lång dag har det vart. Träffade min lilla mami i stan så gick vi runt o kolla på kläder och fikade. Efter skolan drog jag och M och åt glass sen vidare mot bussen ner till Bäckby. Gick och lämna ett par grejer sen drog jag hem till e-tuna igen. Kom hem vid ungefär 8 elelr halv 9. Mina fötter är helt döda pga ett par ballerinaskor jag använde som ger mig  skavsår -.- . Aya men imon tidigt på morgonen så måste jag dra till banken och hämta mitt Id kort för det har jag ej orkat gå o hämta på typ 1 eller 2 månader nu haha så måste hämta den. annars får jag inte dra till norge. 2 dagar kvar till norge längtar! Fast imon längtar jag mer för jag ska dra och se på Pitbuuull i fryshuset i sthlm!! Så jävla nice det ska bli! Men nu måste jag dra och börja packa saker till norge får inte glömma kvar något. Nån uppdatering blire nog lite senare. Peaiz! / n♥

        


RSS 2.0