Im your babygirl

Holaa todooos! ;D
Idag har jag haft en trött men samtidigt en rolig dag. Drog till skolan tio i 8. Träffade sussi på stationen sen drog vi tillsammans till skolan. Våran lektion började 10 i 10 och det var historia... kul ! -.- Aya efter det var det spanska lektionen gick fort och sen var det lunch vi käka lite sen drog vi mot stan och kollade runt lite och hade kul. Sista lektionen var idrott och då fick vi ta stavpinnar och gå en promenad hahahah kände mig som en tant,det är bara dom som går med sånt liksom! Aya efter den lektionen drog jag till stationen vart skit trött. Träffade på erikas mami där så vi tog tåget tillsammans och så råkade jag somna var så trött. När vi var framme fick jag veta att hon skulle träffa Erika på stan så jag hängde med. När vi träffade erika såg jag att min lilla siz Michi hade följt med henne. Så vi gick runt i affären och jagade varandra och larvade oss framför spegeln o med rosetter o så hahah det var kul faktiskt.. älskar att leka med sötnosen. Sen köpte jag en fin militärväska också! Helt happy en som jag verkligen velat ha länge. Min outfit den här sommaren kommer vara militäraktig, thats ma plan! ;)
Sen hade jag träning, helt död nu kom nyss från duschen. Ska fixa några saker sen gå och lägga mig.

BESIIITOOWS! / n♥

  
         

-.-

Godmorgoon babes!
Sitter här i kaffeterian i skolan och dricker pucko hahah gott gott. Är trött och har så ont i huvudet och i halsen, kommer dööö.. Min lektion börjar 10 så det är en timme kvar. Har historia och jag orkar verkligen itne gå på den för att läraren är så seg och dryg! -.- Aya aya måste gå i skolan. och nu måste jag stänga av datan och dra för dryga S tjatar att hon inte orkar sitta kvar. Så vi ska nog gå runt skolan o lyssna på musik. Och så ska jag vara extra dryg mot henne bara för att hon tvingar mig att gå runt med henne hahah. Skriver ett inlägg lite senare kanske.
Besooote riiico! / n.

äällöööööh!?

Heeey alla! ;)
Chill chill dag idag! Vaknade idag vid 6 och fixade mig fort som fan, och när jag skulle platta mitt hår (det enda som fattades) så kom jag på att jag kan sova ända tills halv 9 för att jag hade tandläkar tid!! så jag drog till min säng med kläder och allt på och somnade om bara. vaknade halv 9 och plattade min lugg bara sen drog j ag och erika till västerås till tandläkaren, eftersom dom ville att en vuxen skulle följa med. Aya men skit fint väder var det så drog vi dit och först hittade inte vi dit eftersom dom har flyttat saken till sjukhuset, men tillslut hittade vi. Efter det hade jag rast i typ 2 timmar och då drog jag och hon till stan för att käka. Vi drog till Thai Fast Food och åt, beställde stekt ris med kyckling o fläskfilé gott gott! Efter det drog man och kolla runt i affärer sen drog man till skolan och hade 2 lektioner som gick väldigt snabbt. Sen drog man hem till M hämtade lite kläder o såå. Erika va där också hon var och hälsade på farmor så sen drog vi efter nån timme då. Hemma har jag chillat fixat o städat lite sen kollat på Greys Anatomy. Har haft världens huvudverk sen igår så nu ska jag nog gå och krypa ner i min sköna varma säng. Peaiz & KissKiss! / NatyP.

     


Måndag = trööök, Tizdag = Nice

Alåå ska berätta lite om igår och idag då.. 

Måndag: Drog till skolan med min fjällis tyckte det var skit kallt igår hahah men det var riktigt tråkig och jobbig dag. Var skit trött hela dagen. Sen var det jag och lilla Meryam som drog ner på stan och käka glass yummi! haha.. matte var sista lektionen och efter det drog jag o Meryam ner till stan och var där ett tag. Lite senare drog man och träffade Erwin, eftersom han var på besök där i västerås. Så vi gick runt vid stan och därefter ner till stationen vi skulle ta samma tåg eftersom han endå åkerförbi e-tuna med tåget. Men så vart det inte. Det var problem med tågen så vi fick åka buss. Vi stog ute i hundra år tills bussen kom. När bussen kom så fick vi veta att dom som skulle åka till e-tuna skulle få en egen buss. Så vi åkte aldrig tillsammans, synd var det hahah. Aya men kul var det att träffa han!

Idag: Stockholm vart det idag då! Fast först föreläsning i bombarde arenan i typ 3 timmar..höll på att somna!! Fast sen började jag o Meryam ringa runt till folk och driva, vilket vi tyckte var väldigt kul hah! vid 11 drog vi till sthlm. S drog för att träffa nån och jag och M drog för att göra bizznizz ahha. Nej men vi gick runt och kollade på saker så köpte jag ett par jätte fina klackar till sommaren helt lycklig hahha.. och sen 2 naglackar och en svart ögonskugga. Sen fick man ju träffa Rey lite.. vilket var väldigt drygt.. -.- Ayaaya! Drog hem sen iaf. Glad för det jag köpt iaf. Kom hem vid 7 så jag har bara chillat hemma. Sen drog jag ut en stund och handla, sen vart det dusch och kolla på Desperate Housewife,Couger Town o Christine haha. Nu sitter jag o snackar med lite folk.
Ska dra o sova snart Peaiiiz y Besooo riico! / N.

Dagens låt!



En liten osminkad och trött Nataliiitah.
  

Såå trött..

Alåå på er!
Har inte haft tid att vara vid datan och skriva nya inlägg och svara på komentarer o så. eftersom jag har haft min norska student Vilde här hemma hos mig och vi alltid har kommit hem så sent. But now I'm back! Jag o vilde kom överens väldigt fort och vi har mycket gemensamt vilket var skönt. Då kunde vi snacka om en massa och hon var jätte trevlig. Ni fick ju veta att vi hade vart på pizza hut första dan och käkat. Dagenefter vart det filmkväll, skräckfilm vart det uuuh läskig film. Vi va typ 20 pers i huset så trångt var det. Onsdagen vart det en chill kväll bara kom hem rätt så sent. Vilde packa sina saker för att dagen efter skulle hon på tallinkryssningen med de andra norskarna och svenskarna. Jag stannade kvar eftersom jag skulle till Sthlm på fredag och kolla på The Last Bounce! Skit bra var det! Föreställningen var i globen och började 8, den va ungefär 3 timmar med en paus. På pausen vart det dancebattle också, fett nice några riktigt sköna tjejer och killar kom fram och börja breaka ;) I lördags fick jag dra tidigt vid 12 och hämta upp vilde igen i skolan, för då hade alla kommit tillbaka från kryssningen. Fick hjälpa henne med allt pack sen drog man till S och var där med vilde. Orkade inte dra till e-tuna. Senare på kvällen skulle det vara avslutningsfest i skolan så jag och vilde fixade oss sen drog vi till skolan. Sen fick vi redovisa projektarbetet vi höll på med under veckan när norksarna var här.
Kul har det vart med dom faktiskt. Aya nu är det en vecka kvar innan jag drar till Norge! ;)

Lite bilder då..

                       

Ett snabbt....

.. Inlägg! Alååå Idag äre måndag och igår kom min norska utbytesstdent hem till mig. träffade hennne klockan halv 9 på kvällen. Hon heter vilde haha..men hon är jätte söt och trevlig! Idag har vi vart runt i skolan och så sen fick jag guida Vilde och några till runt i stan. hahah lite svårt och förstå vad dom säger men det funkar. Ehm.. Idag vid 6 drog vi till Pizza Hut ock käkade pizzabuffé ååh det va så gott sen fick vi ta glass och hälla själva kulkul! Sen drog vi till ica Maxi och hade kul där med några. Sen fick vi skjuts av Annelies pappa till stationen o jag o vilde åkte hem till mig. Vi ska ta och sova nu. Jag hittar inte min usb kabel till mobilen så kan inte lägga in bilder som jag hade tagit från idag. men ska letA imon så får jag lägga upp bilder imon. Kommer inte ha tid att svara just nu på alla kometarer kanske men förösker svara så fort som möjligt. Ha det bra ni så får jag se om jag hinner skriva ett snabbt inlägg imon. Godnatt på er Babes!! / n.



I don't understand u..

u are my baby love

BESIIIITOOWS BABYBOY!!

 

Godmorgon! Sitter här på iologi lektionen med Marina, Diana och Sara. Ingen av oss vet vad vi ska göra även om läraren har pratat om det nu i kanske mer än en halvtimme haaha! oouch .. och min kropp gör ont, har träningsverk i hela kroppen efter dansen igår. Tror nog det är så eftersom det var nu 2veckor sen jag dansade sist. klockan är 11.20 och både jag och marina är skit hungriga!! Vi slutar 12 då är det lunch wiho! Sen äre rast och matte och så kanske jag drar och simmar idag istället eller kanske inte hah vi får se hur jag gör.
Och på kvällen blire party, riktigt taggad e jag!

Ojust nu är det bara 2 dagar kvar tills min norske utbytesstudent kommer! och måste möta henne i Rudbeck vid 8 på kvällen.Hon ska bo med mig i en vecka och vi ska göra en massa grejer med skolan Sen blire min tur och då åker jag till henne den 5 maj.

Men nu måste jag göra lite uppgifter på biologin så
Peaiz och ha en skön fredagkväll!! / NatyP.


Make It hot

Veckans sköna sommar låtar!









C H U L I T A
Alååis på er! Idag har jag haft en super nice dag men har vart lite jobbig eftersom jag har vart sååå tött! Gick och la mig igår vid 12 i sängen men snackade i tel med lilla M i typ 2 timmar ?! Så idag när jag vakna var jag helt död. Idag skulle jag ha badat men skippade det för s var sjuk och Marina kunde inte eftersom hon har opererat sig. Så jag ville inte bada själv, hur kul är det liksom! -.- Aya men sen drog jag Marina, JP, Erik och Gehan och Nicole till Spicy Hot och käkade. Sen vart det att sjunga för Nicole eftesom hon fyllde år. Till efterrätt vart det Chokladtårta med wisky i hah. Aya trevlig var det. Sen var det att dra ner till H&M och träffa Dani. Skit länge sen vi sågs så var glad att få träffas! Vi satt och snacka en massa i Mc sen drog hon vidare hem och jag träffade Yuki och var med henne ett tag i stan sen vart det att åka hem. Har ätit nu och senare ska jag dra på dansträning, kulkul! Imon blire P-P-P-PAAAARTY! ;)
Ska dra nu Peaiz y Besiitows Riiiiicos / Natalie Aravena Sandoval!


A - Espero que se mejore, te quiero mucho!

HeiHei! Idag stannade jag hemma och sjukanmälde mig, orkade inte med skolan idag. Så har legat i sängen med min lilla bror som också är sjuk, vi låg och kollade på en massa serier i Disneychannel hahah! men mysigt var det iaf. Lagade mat för en stund sen åt mig och mina två syskon också. Det vart kyckling med nudlar gott gott! Sitter och kollar på friends nu ska börja skriva en uppsats snart också til engelskan sen blire träning. Sen får vi se. Puss på er ! / n♥


You thought you could keep this shit from me

Är kär... I aaaallt det här!!! tror att jag ska beställa 2 saker av allt det här. Sen har pappa lovat mig att köpa ett par jeans åt mig också hihih älskar han så mkt! Sen har min älskade primita köpt den där svarta tröjan med rasta färgerna.



           


So Nice

Alåå!
Kom nyss hem, ååh det är så fint väder! Gud man får verkligen den här sommar kännslan. Idag vaknade jag vid 6 och skulle börja fixa mig men helplötsligt låg jag i sängen och snackade i tel med E till typ halv 7 sen var jag tvungen och lägga på och fixa mig. I skolan fick jag ett papper om ig varning i svenska som min pappa måste skriva under.Not good..men aya i alla fall. På historie lektionen råkade jag somna och aah då ska ju min lärare typ skrika på mig så at alla kollar på mig..kul! Under resten av lektionen när han stog och prata så tog jag bilder på mig själv och gjorde roliga bilder av dom i mobilen,så uttråkad var jag! Yes men sen vart det rast då drog jag och lilla Sussi ner till stan och testade en massa kläder, fina och fula kläder hahah. Så träffade man Meryam i stan också så vi vandra runt lite med henne sen drog vi till skolan igen. Skippade sista lektionen, var tvungen och gå och kolla en sak sen som var viktig sussi och meryam hängde med sen vart det stan för oss igen till typ halv 5 sen var det att ta tåget hemmåt. Sitter och äter lite mat nu gott. Sen ska jag spela en stund. Peaiz så länge! / Nataliiitaaa!

                 

Ny vecka

Hejsaan!!
Jag är hur trött som helst och kom nyss hem från skolan. Igår natt sov jag inget alls,det var verkligen omöjligt!! För det första så vaknade jag igår jätte sent, för det andra jag har blivit van att vara vaken typ hela natten till morgon. och för det tredje jag var bara sugen att spela spel hahah. Gick och la mig vid 12 igår, försökte verkligen sova men sen vart det att jag började smsa med lite folk. Vid 2 tiden var jag fortfarande vaken, ringde upp E då och snackade och hade roligt typ i en timme, sen skulle han sova. Och jag var fortfarande inte trött så jag satte på Xbox 360 och började spela Assasin Creed. Omg blev helt galen i det spelet kunde inte sluta. Men det spelade jag i alla fall dom sista timmarna innan jag skulle vakna. Ville inte ens dra till skolan av att jag var så inne i det spelet hahah! Ska nog fortsätta spela inatt kanske^^ hmm...kanske kanske hah.. Pappa ska köpa ps3 till mig också så jag ska kunna få spela Assasin Creed 2!!! är super glad. Ni kanske tänker ba eeh värsta spelnörden o shit hah men tro mig det är skit kul och spela!
Aya men nu lite kortfattat om skolan: Träffade Marina halv 8 i stan. Vi började snacka om fest som ska finnas i helgen feett nice det kommer bli! Aya Sen hade vi biologi, våran uppgift var att gå en promenad längs en å. Jätte kul och trevligt juuu!!!.....NOT -.- Men eftersom vi är så lata och det var morgon och vi inte orkade gå så vandrade vi en liten bit och lät alla gå före oss och sen var det att vandra tillbaks till skolan och sätta sig i caféet och försöka plugga lite till biologi provet som vi skulle ha sen efter. Provet gick skit, Sen har det vart en nice dag och jag har vart i stan med Susanne. Så fint väder!! Peaiz / n.

   På väg till skolan              Idag på promenaden
    


Söndag..

Godmorgon alla! vaknade för en stund sen.. klockan är 3 och det är inte alls bra att jag vakna så sent.Nu kommer jag ha det svårare att gå och lägga mig tidigt idag. Aya.. Idag blire att plugga på lite till Genetik som jag har prov till på tisdag och sen måste jag försöka läsa lite på biologi om DNA och RNA shit. Har prov på det imorgon. Huuh orkar inte.. sen blir det dansträning. Måte kolla lite grejer på datan också. Vad ska ni hitta på för nått då? Sista dagen innan skolan liksom. Har verkligen ingen lust att börja gå upp tidigt igen..
En helt nyvaken Nataliita hah..


Baby boy

Kollade runt på bloggar nyss, och så såg jag att min bäbiis AnyB hade lagt upp en riktigt skön låt med T.I. så lyssna på den!


Primiiitas Lociiitas

AlåAlååh!
Har inte haft tid och sitta vid datan dom här dagarna, but now I'm back! Sitter här nyduschad med mysgia sköna kläder och gosiga röda strumpor och lyssnar på musik. ska försöka berätta kort om dom här dagarna.
Peaiz! / n

Onsdags: åkte till stationen och träffade min kusin E. Hon skulle följa med mig hem till E-tuna. Hemma chillade vi och hade kul med goda saker och hade myskväll med film. Vi föröskte lägga oss tidigt för nästa dag skulle vi åka till Stockholm tidigt. Hon somnade snabbt, medans folk ringde mig pånatten. Fick inte så mkt sömn hah.

Torsdag: vi vaknade halv 8 och började fixa oss, eftersom vi båda är så sega av oss så måste vi ha extra mycket tid på oss.Tåget skulle åka halv 10. Vi gick hemifrån typ 5 min innan bussen skulle komma, så vi fick springa så fort som möjligt till bussen, tur så hann vi! I tåget så höll vi på att somna då o då men sen vart vi pigga när vi började lyssna på skööna Reggaeton låtar ;). När vi entligen var framme i Stockholm drog vi till en massa affärer och kolla runt, hitta inget jag ville köpa. Senare drog vi och åt. Vid 2 tiden skulle båda åt varsitt håll. Hon skulle hem till S och jag till E. Hos E så drog vi och hyrde filmer o shit. Vi kollade på 2012 omg filmen var skit bra! Vet inte vad ni tycker om den ifall ni har sett den, men jag tyckte den var skit bra iaf. Sen kollade vi på Paranormal Activity aii hatar slutet, så läskig! Efter den kollade vi på The fourth kind (verklighets baserad film) fyfan livrädd för den filmen!! men ni borde se den hahah och sen kollade vi på nån krigsfilm kommer inte ihåg vad den heter. Aya hade det riktigt niiice och kul där iaf.

Fredag: Vaknade vid 2 typ, min kusin ringde mig och vi snackade när vi skulle ses för att ta tåget hem. Drog från E vid 3 eller 4 tiden. Träffade Min kusin i stationen och tog tåget till V-ås halv 6 eftersom det inte fanns något tidigare tåg.När vi var framme i V-ås var jag tvungen att springa till nästa tåg som jag skulle ta till E-tuna. Hemma tog jag en dusch och satte på mig myskläder och chillade framför datan och sen vart det vidare att lägga sig på soffan och mysa framför tv.

Picz från torsdag, Te quiero !

     

PåskLov

Hey och godmorgon på er!
vaknade för en stund sen, har inte haft så mycket tid att skriva på bloggen eftersom jag är oc hälsar på familjen och vill kunna vara lite med dom. Men här kommer ett snabbt litet inlägg. Det är fint väder här med sol så vi funderar på att dra ut till stan och kanske ta ett fik eller äta på nån restaurang. Och lite senare kanske jag träffar min amorcita M och är med henne en liten stund. Ska nog bara chilla och vara här i Bäckby idag och imon drar jag hem till pappa igen.. är min plan just nu iaf.. Aya vi får se hur det blir, nu måste jag vidare och fixa mig. Mobilen lever Puzz på er! / Natalita.

Gata Gangster


HEY......HEY.....HEY!

Idag vart det en chilenarfest i kista hahah kul var det och massa god mat. Det började redan vid 4 och jag drog hem vid 9 10 tiden så kom hem för ungefär nån timme sen. Är hemma i Västerås nu, såå nice och skönt. Imon drar jag till E-tuna för att fira min lilla brorish, men sen åker jag tillbaka till Västerås. Hur har ni haft det idag? KissKiss o Peaiz! / Nataliiita.

Just lillen hälsar Hej hahah.

Njut av låten hahah tänker på min lilla bebita M, + låten e tung med Luda.
 

Glad påsk amores!

Heeii alla! Allt braaish med er? Vad har ni gjort idag då ?
Idag vaknade jag vid 11, min moster hade gjort godaste frukosten så det var värt att vakna tidigt haha. Senare idag drog jag till hennes frisör salong och klippte mig, håret vart jätte fint blev jätte nöjd. Hon fick fixa min snelugg för jag har förstört den, sen fick hon klippa topparna och klippa upp håret lite så niice är det nu. Vi åt för en stund sen jätte god middag med en massa mat, asså verkligen en massa maaat! är helt mätt nu. Jag och Criz har fixat ett beat nu, han är gryym på att fixa musik o shit. Aya nu sitter jag här vid datan i Criz rum och kollar på Fullt Hus med min syster på kanal 4, haha älskar den filmen den är så rolig. Ska fixa lite saker på datan nu, sen dra o va lite social med dom och ha mysigt med godis, nachos o så o kolla på film hihih.. såå ha en skön chill kväll o Peaiz på er y KissKiss! / n.

Give it to me baby like boom boom! ;)

Hööölish allihoppa!
Idag har det vart en riktigt nice dag, skiit kul asså. Lov nu så skööönt! Träffade min lilla baby osiitow idag drog och käka frukost i Mc sen drog vi vidare till skolan. Hade historie lektion och vi satte oss längst fram för första gången höhö vi måste visa att vi är "intresserade". Aya Sen vart det kaaaos för mig i matsalen, det var hamburgare och hade min hamburgare på talliken och så ringer nån till min mobil och jag får panik och tar upp min mobil och aallt från min tallrik ramlar på golvet och jag svarar på tel medans sussi dööör av skratt! inte alls kul -.-.. Aya sånt händer och skämdes inte ens hah! Sen drog vi vidare mot stan och gick runt och hade kul, idrott sen efter och sen slutade vi skolan. Drog till stan köpte godis och va med i en tävling haha! Hade skit kul iaf sista stunden med bebiitis S. Sen drog jag vidare mot stationen skulle bli upphämtad där för att åka vidare till Stockholm! Ska vara här hela helgen så jag tror inte jag komer skriva på ett tag.. men vi får se hinner kanske lägga upp nått snabbt då o då. Men nu ska jag dra och prata med min moster för det var evigheter sen jag träffade henne sist.
Mobilen lever så ni vet, BESOOO RIIICO MAMACIIITAWS Y PAPACIITOWS!
/ Natalie Aravena Sandoval!♥


RSS 2.0