00.01

Aluu
Idag var jag ledig från skolan, så skönt! Skulle åka till Stockholm idag för att shoppa men lilla M hade försovit sig så vi struntade i det. Ska till sthlm nästa vecka istället.  Så idag har jag vart i hela stan och gått runt och kollat i varenda affär och jag hittade inget fint.. fattar inte hur jag inte kan hitta något alls. Hittade någon liten söt klänning bara. Aya och så har jag vart med mina babes. Har börjat fundera också på vad jag ska vara i halloween, har fyra alt. Fast vilka får ni inte veta än i alla falla... Hemligt hihih. Imorgon blir det attt dra till polisen med papi. Har förhör på en sak så måste dit. Och ah sen får vi se hur dagen fortsätter. Nu ska jag kolla på nå avsnitt av Friends sen sova.
Godnattish på er! / Natalita.



sweet dreams babes

shuuz
idag har det vart en av dom mest tröttsammaste dagarna på länge, vet inte varför.. Började piggna till vid 11 tiden. När vi skulle äta lunch vart det movie time också. Vi kollade på Dear John, så bra film. Älskar den!!! Efter filmen vart det streetdance och sen var det en sista lektion. Kom hem vid 5 och sov till 9. Och nu liger jag på sängen och ska kolla på Friends snart. Imorgon åker jag till Stockholm på morgonen. En shopping dag med min babe, kul kul kommer det att bli! Sen får man se om man hittar ett par riktigt snygga klackar och sneakers hihih. Man får hoppas på fint väder och att det inte är så kallt bara.
Men nu ska jag stänga av och kolla på Friends.
Godnatt på er! / n♥

bjuder på en riktigt skön låt som är en av mina favoriter just nu med Breezy baby
Enjoy!


hmmm... ;)

Aluu!
skön seg söndag idag, och hela helgen har vart helt craazy!  Har fetstat ihjäl mig med mina babes både i fredags och igår. Det vart ju några olika fester man gick till. Sen var det vidare till stan med alla och käka i Mc. Imorgon ska jag väl lägga upp lite picz. Nu ska jag bara chilla, krypa ner i min säng och kolla på One tree hill. Imorgon blir det skola igen. Puss och Godnatt!

Och så bjuder man på en bild från mig idag



u are not in my life anymore‌

Hejsvejs!!!

Skola idag, helt chill dag. Fick lite skratt anfall då o då med Vanii, min lärare var helt psyk idag. Ena sekunden kunde hon skälla ut min kompis och mig för att vi inte tagit med oss böcker. Någon sekund efter ber hon om ursäkt att hon skällt ut oss och börjar skratta. Sen säger hon en massa dåliga skämt. Så man blir ju lite såhär "ööh okei?" hahah men men har man en psyk lärare så ja, då finns det inte mycket man kan göra.
Vi avslutade våran danskoregrafi i streeten idag. Så nu är det bara att öva och öva tills man sätter alla steg ordentligt.
Har vart lite här och där idag, hämtat saker och så. Sen hälsade jag på pappa i hans lokal sedan vart det dansträning.
Imorgon är det äntligen fredag!! YezYez! Imorgon drar man ut och har kul, sen får man hitta något atälle att sova på.
Lördag ska jag ha dansuppvisning i stan så det blir roligt! Chiles nationaldag är det också, så då drar jag ut med alla mina chileniitoos och festar för livet! Nice nice kommer det bli!!
Hoppas ni kommer ha en lika skön och kul helg som jag!
Puzz på er babes!! / n.



Bio med min bebeh



I Fredags så drog jag och min bebeh M till bio för att kolla på Toy Story 3 i 3D. En halvtimme innan filmen skulle börja bestämde vi oss för att dra och kolla på filmen. Så vi tog moppen och åkte dit med mjukis kläder bara. Köpte popcorn och drickish och sedan satte vi oss på skönaste platserna, mitten reden. Skrattade ihjäl mig på typ hela filmen. Filmen var verkligen sevärd! Efter bion vid 12 så fortsatte vi med att åka runt med moppen och göra saker. Lyckad natt var det!!

with mah babygirl any b ♥

Alåå sitter här hos min lillla Anyb just nu, så kul! hahah länge sen jag var med henne. Har suttit och chillat med musik, kollat lite grejer oc h snackat en massa. Och så har vi ätit bulle och mjölk hiihi... Aya snart ska jag vidare till min primiitaw M. Så får vi se vad vi hitar på där, kul kommer det i alla fall bli. Yeeis! Aya men nu ska jag fortsätta chilla här, Peaiz out babes!! / Naty.

u are just a loser babe!

Nice dayyy!!! Slutade vad halv 12 idag. Träffade mina babygirls, hade skit roligt med dom. Vandrade i stan och kollade runt i en massa affärer. S bjöd mig på en god glass, McFlurry Magnum  höhö gott gott.. sedan var det att ta tåget hem vid 6 för att hinnna gå på dansträningen. Imorgon är det fredag!! Wihoo partypart hela helgen då med Dani! Så nice vi kommer ha det. Längtar längtar ;)  Men nu ska jag fortsätta kolla på min serie, One Tree hill bästa bästa!
Buenas noches på er mina babysar! / Natalita♥

btw!! hahah Kan denna bild misstolkas?'


Hahah egentligen är det en bild som ska visa att det är en mötesplats och för folk som har problem och behöver hjälp. Jag och Marina misstolkade det i alla fall på ett helt annats sätt hah..



Tyga, Michael Stevenson

Här lägger jag upp två riktigt sköna låtar med Tyga, grrr så snygg han är, papaciito alltså! hahah ;) Första låten är en gammal sköning och andra låten, Holla At Me där Breezy sjunger är såå grym! Så lyssna och enjoy babes, Peaiz!


there is no such thing as perfekt

Hey på er! ;)
Kom nyss hem från skolan, tog en snabb dusch nyss, så sitter här och luktar gott hihih. Är lonely hemma så pumpar med musik här. Det har vart en chill chill skoldag idag, med Vanni och Linnéa. Hahah hade skit kul med dom, kanske för att vi var övertrötta? hahah aya aya.. Idag vart det att dansa disco. Huuh så jobbigt, tycker inte alls om disco. Det är för snabbt och för mycket hopp och armar hit o dit. Solen har stekt hela dagen, skönt skönt! Efter skolan drog man för att träffa Marina, skulle hjälpa henne och leta efter jobb. Och imorgon eller på Onsdag blir det att leta efter en lägenhet!! Yes Yes! Om man har tur kan man fixa en lägenhet nära stan också. Men det får vi se sen när jag har kollat runt. Nu ska jag plugga lite och chilla framför datan.

Have a nice day babygiirlzz! / NatyP.




oh u got it cuz u make me wanna say more!

Heyyy, shoo, shaaa! ;)

Helg helg helg is it! Igår träffade jag D och var ute och vandrade i bäckby till sent, planerade en massa med lilla D som vi ska göra nästa helg.. Såå nice det kommer bli alltså!! heheh ;)
Idag gick jag på familjefest, kul var det inte, men vin bjöd dom på och en massa gottt. Hihihi.. jag kom i alla fall hem för ett tag. Imorgon blir det att vakna.. när jag vill och sedan blir det att åka till papis lokal. Ska måla måla måla som fan där borta. Längtar hah. Snart kanske en liten friend kommer hem till och då kommer det bli kul, wihoo!!
Hoppas ni har en nice lördag alltså! Peaiz babysar kiss kiss!!! / N.

Bjuder på den här sköningen


Already taken


Alåå!
Helgen har vart niiice.. Först var det dansuppvisning, sedan vart det att glida vidare till sthlm.  Drog på fest med E och ahh.. Nice nice var det.
I måndags tvingade jag med mig Sevvita till min skola, hah kom försent typ 1 timme och hade bara 2 lektioner. Dom 2 sista gick vi inte ens på. Sedan var det att dra vidare med han till en affär där man köper färg o shit. Kul dag var det!!
Idag var vi lediga från skolan, så sköönt! Sov hos min babygirl S igår, så vaknade ensam hemma och åkte vidare till stan för att träffa S där. Åkte till E-tuna sen för att träffa min lilla papiis ett tag. Saknat han såå mycket! Hade skit kul med han. Sen åkte jag till Västerås igen.. Är hos min lilla babygirl nu, ska sova hos henne igen haha.. Idag blir det att chilla hela natten o dricka och vidare ut. hahah såå kul det kommer bli!
Peaiz på er babes!!  /  Natyp!

RSS 2.0