torsdag 30 december

Alåå älsklingar!
sitter här med min älskade lilla hund lolis! Så söt hon är vill bara mosa henne haahh.. Sitter här helt stressad typ, det är så många som har smsat till mig och undrat vart jag ska vara på nyårsafton. Det roliga är att jag inte visste att det är nyårsafton imorgn hah. Så jag vet inte vad jag ska ha på mig och vart jag ska vara. Huuh såå imorgon tror jag att jag ska dra till stan och kolla efter något med beb Z. Just nu vet jag inte vad jag ska göra utom att lyssna på musik och tänka egenom allt och ja.. hahah försöka komma på vad jag ska göra imorgon.

bjuder på dennna sköna låt, Enjoy babez!  / n♥




V-ås - Sthlm & Sthlm - V-ås

Helloow!
Under 25 - 27 har jag vart i Sthlm hos mina kusiner. Det har vart filmkväll varje dag. Och vi har ätit oss feta varje dag av all julmat hahah. Har haft det jätte kul där borta och dit ska jag tillbaka efter nyår. Nu är jag här hemma i min kusins lägenhet. Ska ta hand om hennes två små hundisar. Hennes mam är i Chile och hon själv är i Spanien hah. Så jag kommer ha lägenheten för mig själv, kulit. Nu ska jag dra och ta en snabb dusch, sedan blir det att dra till S ett tag. Hoppas ni får en trevlig kväll idag, Peaiz boyz n girlz!

i wish u a merry christmas

Nu är jag klar och har fixat mig. Hihih. Här sitter jag nu pumpar med bara jul musik haha. Snart kommer pappa hem också och vi ska börja laga maten. Jag har faktiskt intr så mycket mär att sägga än GOOOOD JUUUL, FELIZ NAVIDAD Y MERRY CHRISTMAS ALLA!!!
Här bjuder jag på en jul låt med Chris Brown.



Hahah och här är en rolig julklapp från mig till er alla! 



Och till sist så bjuder jag en liten bild på lilla mig



Feliz Navidad! God Jul! Merry Christmas!

Har precis pratat med E på tel. Är jätte trött men har ingen lust att sova än. Dagen har vart jätte stressig och har handlat klart alla julklappar med min lilla pappa. Nu planerar jag hur jag ska fixa mig imorn. hihi och så ska jag kolla tåg tider. Ska åka till Västerås och fira Jul med mamma också. Det är nog första året jag gör så här. Men jag har i alla fall bestämt mig att fira med pappa o familjen på morgonen och sedan på kvällen tar jag tåget till Västerås och fortsätter fira hos mamma och familjen där. Nu ska jag nog ta och kolla på en film och mysa här i sängen. Så gondatt mina älsklingar och ha en underbar Jul!

God jul på er! / Natalita.



weeeeeeei

Har sovit ungefär 3 timmar är sjukt trött.. vaknade 7 idag, gick på mina syskons jul avslutning vilket var jätte kul, utom i kyrkan... hahah Nåväl, när vi var i klassrummet hade vi också jätte roligt och jag drev en masa med alla barnen. Sitter här nu och tar det lite lugnt med skön musik de bachata ;) om någon timme ska jag och mina syskon åka ner till stan och träffa våran lilla Papi. Vad vi ska göra där vet jag inte.. troligen något kul, eftersom han ville möta upp oss där. Aya vi får se, vi får se... Men nu tror jag att jag ska ta en liten tupplur. Besootes maa.

Picz från avslutingnen























Inception, sjukt grymt bra!

Filmen var bara hur sjukt grymt bra som helst alltså! Går inte och beskriva med ord hur bra den var, många av dom vänner jag har frågat har bara sagt att den är "okej" men jag tyckte den var GRYM! Man fick ju lov att tänka lite då o då så man inte tappade bort sig i filmen. För er som har sett filmen Matrix, så tyckte jag att den var nästan lik den filmen. På något konstigt sätt så påminde Inception om Matrix. Aya aya men nu ska jag försöka komma på nästa film jag ska kolla på. Besoow my lovers! / N


the perfect dress?!

Efter att ha gått runt i stan en massa timmar såå sitter jag här nu ny duschad med mjuka sköna strumpor och varm oboy. Jag drog på stan med min lilla söta hermanitow L. Vi gick in exakt varenda affär för att hitta en röd klänning som jag vill ha till jul. hahah tyckte så synd om honom att han också fick leta efter en röd klänning. Men efter att ha letat sönder sig så hittade man ju en hur snygg klänning som helst! Om det är "the perfect dress" så vet jag faktiskt inte.. Vill ha en finare egnetligen.. Men nu har jag vart i Sthlm och Västerås och har hittat absolut NADA där. Så jag tog och köpte denna klänning, är endå nöjd med den hihi. Sedan köpte vi en fin julklapp till våran siz. När vi hade vandrat runt i stan så bjöd jag L på Mc. Gottgott sedan var det att ta bussen hemåt.  

Har precis kollat klart på Inception, den var sjukt grymt bra säger jag bara! Ska nog fortsätta kolla på film här, vilken film det ska bli vet jag inte än.
Lite Picz från stan & klänningen!

















fix then i'm out!

Heey!
Vaklnade för en stund sen så sköön. Gick och la mig vid 3 4 tiden igår. Kollade på en massa serier. Men nu måste jag gå och fixa mig, ska tioll stan så har inte tid att skriva nu. Ciaoo my lovers!

only u can save me

klockan är snart fyra på morgonen och har inte sovit något... funderar på att kanske kolla på Prison Break eller OTH och äta juleskum?
hmmm.. jag vet inte än. Men nu är det i alla fall Fredag och vet ni vad det betyder för mig?! JULLOOOOV!!! Är så glad! :D har lämnat in mina arbeten och min lärare tyckte att dom var jätte bra och välgjorda!hihi. Fredag = Jullov = inge plugg, inge skola = Party = Stockholm & Västerås!
Nåväl nu ska jag ta och kolla på Prison Break, Godnatt my lovers!! / N



torsdag

Hellooow!
Min dag har vart super idag! Kom till skolan och vi kör stol race med Martin hahah det var hur kul som helst. Fast såklart så förlorade lilla jag som alltid.. Vid lunchen kom Maria våran rektor/disco lärare. Hon kom med tårta och hade bestämt att vi alla skulle fika tillsammans eftersom hon inte kunde vara med på avslutningen imorgon. Jätte god tårta. Efter hade vi nån till slags tävling med Martin och sedan var det danslektion med Eleonor. Vi harbörjat med Jazz för nån vecka sen bara. Skit kul.

Här är låten vi dansar till..

Pic på lilla mig



tasty art

Så sjukt grymt hur dom kan göra olika figurer på latte, har aldrig fattat hur man gör. Hahah men det verkar ändå så enkelt att göra det.


01.51

Alåå ligger här i sängen och chillar med lite skön lugn musik, har precis skickat in mina arbeten. Idag har jag bara tagit det lugnt hemma och jobbat. Fick min första lön idag! härligt härligt. Imorgon ska jag till skolish och sedan träffa min älskade vän S på stan, vi ska shoppa lite julklappar och så.. kul kul.
Tänkte snabbt berätta lite kort om hela min helg.

Fredag
s åkte jag till mamma. Hade planerat hela helgen att vara med henne och fira henne på söndagen. Fredag tog vi det bara lugnt hemma och mysade framför tvn.

Lördag
s åkte jag tidigt till stan med S och M. Vi köpte en massa julklappar, saker till lägenheten och så klart presenter till min lilla mami. Åkte hem lämnade alla presenter i mina syskons rum. Sedan var det att dra till D. Paaarty på kvällen vart det dådå. Helt craaazy natt var det mina girlz. Skkit kul kväll!

Söndag
smorgon vart det att dra till ICA och köpa saker till mammas tårta. Jag och D fixade finaste tårtan. Tack för hjälpen babe. Efter det var det att dra hem och fixa the surprise party åt mamma. Så på kvällen när hon kom vart hon överlycklig. Och jag vart jätte nöjd med allt.

Måndag
s var det min brors Lucia föreställning. Så jag och S drog dit för att kolla på den, och ja..... den sög faktiskt. hahah inte alls bra, menmen.. Sedan gick vi hem till S och jag sov där och spenderade nästan hela tisdagen där också. Mysigt kul hihiih.

Picz från lördags







Mamis tårta





Musziiiic

Måste bara lägga upp denna video, älskar Chris Brown och T.I. Ouuf riktiga snyggingar! Älskar sista texten med T.I. för det är sooo true.

[T.I]
I accept full responsibilty for the all the wrong I've done If y'all thought I were perfect I apologise for being human man but never again partner you can put my life on that

[Chorus]
And you can love me, or you can leave me before you judge me, just let me be me and you can love me or either leave me before you judge me, see life aint easy



wääääääääääääääääähhh

Alååå och godmorgon på er! sitter här på lektion och har naturkunskap. Sitter och snackar med våran lärare om vårterminen, hur det ska bli då o så.. Min helg har vart hur nice som helst! Och igår så hade jag surprise party till min mami. Hon älskade det och fick en jätte fin tårta och presenter. Hon fyller egentligen idag men ville fira henne igår, så Grattis mamiis. Idag ska jag på en Lucia föreställning klockan 6 med S. kulkulkuuuuuuul! Men nu ska jag gå och äta lunch så Peaiz! bjuder på 2 sköna låtar!





Fridaaay!

Heey!
är här i skolan och kollar på How I Met Your Mother, hahah jag dör av skratt. Jag har ungefär 1 timme kvar av min håltimme sedan har jag SH i 2 timmar och sen slutar jag hihi! Det är fredag och äntligen helg! Nu är det bara en vecka kvar och sedan har jag jullov!! Ska dra på stan en stund och efter det ska jag dra hem till min Mami, hon fyller år på måndag (Luciadagen) men just nu är jag inet säker om vi ska fira henne idag eller på söndag. Och så blir det sthlm och party imon! ;) Yeeah men nu ska jag fortsätta kolla på How I Met Your Mother.
Ha en trevlig och kul helg babes!! / N

x-mas songs to jamaica style! aha!

alåååååååå everyone!!!
har precis ätit klart här i skolan sitter och chillar här på matte lektionen. Våran matte lärare Martin har blivit heeelt crazy och nu så ligger vi alla här på sofforna med datorerna och pluggar typ Naturkunskap haha. Måste bara lägga upp den här sköna videon.

Sköna jullåtar som har blivit mixade till dancehall istället! hahah alltsåå jag dör av skratt, men den är riktigt skön! Så lyssna ;)



så skön video!

Se hur grym hon är på att dansa alltsåå, helt craaazy ! Enjoy ;)



I just want to forget u

GODMORGOOON!
Vaknade upp helt happy nyss, och idag har jag ingen skola yeeis!! Sitter här hemma ensam nu och pumpar med musik. Älskar att vara ensam hemma med musik. Snart ska jag dra mig vidare till duschen och fixa mig. Det snöar en massa här. Har väl inget mer och säga för stunden i alla fall.. Ha en skön dag babez!

Bjuder på en gammal skön låt som jag lyssnade på 24 7 i 9:an, med min babe Se7en och Lil Kim. Skön e den.
Enjoy! ;)



no one in this world knows me the way you know me

Alåå Alå
har precis kollat på tv så nu ligger jag här i sängen med min data och myser. Dagen har vart helt nice, hade 2 timmar dans idag och när jag slutat åkte jag till E-tuna för att dra till pappas studio. Han skulle tattuera E idag, och han fyllde år idag också, så grattis niño. Jaa... jag har ju spenderat resten av dagen hos pappa. sedan efter att E och hans kompis åkt. Satt jag och min lilla pappa kvar och pratade en massa. Ska nog träffa honom imorgon igen efter jobbet. Ska lägga mig nu och kolla på OTH. Så godnatt alla !

chulita

Det här blir mitt sista inlägg för idag! ska ligga i sängen och rita lite till sedan blir det sovdags!
Såhär är lilla jag nu, önskar er alla en godnatt och sweet dreams babez!
Natalita.




gaaalen helg med mina lokitasss!

I fredags åkte jag iväg till Stockholm för att träffa E, hade en väldigt rolig kväll med E, sov där. Mysepyse hahah.. Lördag morgon drog man och träffade lilla JCD och då träffade jag JCD's siz och mam. Vi drog och käkade kebab och gjorde en massa kul på stan. Hade jätte kul och var kull att träffas, så länge sen. Vid typ 4 5 tiden tog jag tåget till västerås och åkte till min kusin E. Vi fixade oss hur prassliga som helst och sedan var det att ta bussen till stan för att möta upp Z & J. Natten vart heeelt craazy säger jag bara och det var hur kul som helst!
Vi tog sista bussen och E drog hem till sig och jag åkte vidare för att sova hos S, kul kul. Och sista dagen av helgen så spenderade jag tid på att vara med S och chilla hemma där bara.
Har haft en riktigt nice helg!
Love u mina mamacitazz!!

Här kommer lite picz från lördags.








school

Sitter här i skolan med M och väntar på att vi ska börja lektionen. Vi satt nyss och prata om när vi ska sluta. Terminen har gått jätte fort och jag slutar nästa vecka! Helt underbart alltså! Har inte ens tänkt på vilket datum det är, ingenting. Om två veckor är det jul till och med. Så nice så nice alltsåå!
Men nu ska jag påbörja lektionen Peaiz boyz n girlz!

lägger upp cokså en skön låt



even though there's another man who's in my life, you will always be my boo

Godmorgon boyz n giirlz! ;)
sitter här i sängen och lyssnar på musik. Har precis kommit ut från duschen. Ska snart ta och sminka mig och sedan fixa mitt hår. Är ledig från skolan idag men ska dra och jobba om ett tag. Efter jobbet blir det att ta tåget till Västerås och träffa S och därefter får vi se om jag sover över där eller inte.
Ska dra och äta frukost nu. Peaiz på er my lovers!

Liten bild på nyduschad Natalita


RSS 2.0