Söndag 10.11

Godmorgon godmorgon!
Vaknade för en stund sen, vet inte hur jag lyckades vakna så tidigt haha.. uuh har lite ont i huvudet men det kmr säkert gå över lite senare. Sov över hos min lilla kusin E igår med AnyB också. Har nyss kollat tåg hem till Eskilstuna så ska väl äta frukost och sen dra hemmåt. Familjen är bjuden på nån fest, så måste hem och fixa mig äta o shit och senare på fest. Men Ciao amores peaiz! / n.

14.49

Omg kollade nyss på nyheterna, asså shit det är kaos i Chile! Det har  vart värsta jordbävningen och det är tzunami varning nu oxå! Dom säger att de är större än i Haiti. Fan man får hoppas bara att det inte har hänt nått med släkten som bor i Chile.


27 Februari 12.42

Godmorgoon!
Kom nyss ut från duschen, så är pigg nu och lukter gott. Sitter här och pumpar med skön reggaeton muziic ;). Ska kolla tåg nu till Västerås. Ska dra till min lilla primitaw och senare vidare på fiiiesta med sussi. Och efter det ska jag nog vidare till en annan fest för att möta mina andra bby girls Emelita, AnyB och Emma. Niiiice  hah men nu ska jag fixa mig och packa mina shit. / n.

Besitooows!


Fredag = Helg! ;D

Hey! idag har det vart en riiiktigt kul och najsig dag!Vi fick sluta tidigt,godaste maten hahah, fick hörlurar till mobilen av S, yeei äntligen kan jag lyssna på musik från min mobil igen!:D Aya sen har jag och susanne gått runt haft lite bizzniz hhehe. O efter det har vi bara gått runt köpt godis, milkshake och en massa gott vi bara har ätit. Yummie yum! Susanne åkte hem och jag gick vidare till Mc och träffade min kusin Emelita, Any, Nicole och Sannis. Kulkul vare. Var med dom i kanske en timme sen vart det att ta tåget hemmåt bara. Aii va så trött när jag kom fram ville bara lägga mig och soooova.. Aya men sen vart jag pigg när jag kom hem. Så har typ sprungit runt här hemma och gjort allt möjligt typ och pumpat med skön musik. Sitter här och chillar just nu med musik.

- Baby T.I. -

Make It Work

Alåå nu ligger jag här i sängen och lyssnar på Chris Breezy och chattar. Är ny duschad och luktar gott nu hihi.  Har tankat på min mobilis nu oxå fet nice kan smsa igen haha och kan ringa runt nu lite oxå.  Köpte magnum glass oxå gott gott. Men peaiz Godnatt på er babes! / Natalita.

Torsdag 25 Februari

Heii! sitter vid datan chillar här med min brori bredvid sjunger och har kul. Alla är ute utom jag och min bror då. Snart ska jag dra plugga lite, göra klart matte läxa sen dra vidare till IcaMaxi måste tanka på min dryga mobil huh. Dagen har vart helt niice. Hade två lektioner och slutade 12, drog till tandläkaren hade tid ett. Lilla bebita hängde med. Kul hade vi i bussen. Efter tandläkaren drog vi och käka en kebabrulle som vi delade på. Blev skit mätta haha men gooott vare!;) Sen vidare till Gränden eftersom J ville ha kaffe -.-. Yee men sen vart det att rulla vidare hem till e-tuna. Kom hem vid halv 5 skönt.

Men Peaiz! / N.

Lillen säger Hej också! :)

  

dagens låt, gammal men sköön.<3


I already know the game and I've been through it

AlåAlååh! Sitter här ska börja skriva min uppsats nu. Det är svårt och pallar inte. Men fick veta idag att det ska bli partyparty i Västerås på lördag så niiice kommer det bli!!;) Aya men nu måste jag skriva uppsatsen. Och marina dödar mig med ord hon inte fattar fryg weona!!:o haha cara! :)<3 Peaiz så länge / Naty.

1 år och 1 månad..

S påminnde mig så måste säga bara att det var exakt ett år och en månad sen jag och S var och såg Chris Breezy i Hovet! :D<3 Ayy det är minne för livet asså. Kmr aldrig glömma den dagen! Kommer ihåg hur kul det var. Och vi som är så grymma fixade in oss i VIP längs fram hehe så sköna vi är ;)
men bjuder på lite filmer från konserten. Peaiz o godnatt!

23/1-09 <3


22.54

Alåå!
Kom typ nyss ut från duschen, så är helt ny duschad och luktar gottis. Idag har jag sovit till typ 12 huuh så skönt! Drog inte till skolan idag heller haha sköntskönt. Men ska dra imon till stationen och kolla om det kommer tåg. Har missat säkert skit mycket i skolan, Not good. Aya men sen har jag ätit god frukost som pappa gjorde. Sen drog man ut, iih så kallt! Åkte och köpte ett par skor med Erika (låtsas mamma). Sen åkte vi vidare för att hämta min lilla zis från sin ridskola och sen hemmåt. Hemma skulle jag fixa lite låtar och råkade döda min pappas data! Den ba Poff! och allt blev svart fattade ingenting, haha blev bara rädd för papa sov och om han skulle få veta att jag dödat hans data skulle han döda mig! Ayaaya fick berätta för pappa och kramade han en massa han flippa inte så mycket eftersom han kunde fixa datan, som tur va! haha. Sen vart det att skriva lite på min uppsats.
Ojust! Criz mi primitow fyller år idag också, så Congratz på dig te quiero. Have a nice day!<3

om en stund ska jag dra mig till sängen lyssna på musik tills jag somnar.
Så besitows på er och Godnatt! / n.

22 Februari 19.59

Holaa!
ska börja skriva min uppsats om Jamaica snart kulkul. Sen ska jag nog skriva om Cuba och efter det ska jag nog börja skriva lite om Haiti och sen en uppsats om idrott shit vet inte . Aya vi får se om jag har ork att skriva om allt det haha. Peaiz! Besow / N.


If he don't love U by now
He ain't gon' never love u


21 Februari..

Glömde skriva igår att min underbara lille bror fyllde år igår! Så ett stort grattiiz på dig mi hermanito, hoppas du har det bäst älskar dig även hur dryg du än kan vara. -.-<3

9.50

Heey I'm back!.. Sitter hemma åkte inte till skolan.
Vaknade för några timmar sen helt panikslagen, hade försovit mig så jag fixade mig skit snabbt vart klar och hade 10 min jag kunde chilla. Skrev i bloggen sen drog jag till bussen. Det är så jävla mkt snö och dom har inte tagit bort snön från vägarna med traktorerna huuh så det var skit jobbigt att springa till bussen. Aya jag missar bussen iaf för jag ramlade i en hel snöhög! Får stå i typ 15 min och frysa ihjäl. När bussen entligen kommer och jag är framme i stationen så ser jag att alla tågen är inställda! Och det var inte ersättningsbussar heller. Så allt jag gjort på morgonen var i onödan -.- aya åkte hem sen iaf. Hemma bytte jag om till myskläder på direkten och satte på mig mjukagosiga strumpor. Åt frukost och nu har jag bara mysigt i min säng. Vill inte ens gå upp från min sköna säng haha så nu ska jag lyssna på musik och villa..mobilen lever! Peaiz & Puss på er / Natalita.










8.13

Godmorgon! Har nyss fixat klart mig ska dra till bussen typ nu, den ska komma om 4 min.sen kommer mitt tåg 8.52. Aya ska dra nu Peaiz Besos! / n.

23.13

Sitter och skriver uppsats...Nooot! huuh orkar inte mer -.- lyssnar på musik och äter jordgubbar haha ska gå snart och krypa ner i min mysiga säng och sova. Har sovmorgon imon tror jag yeei. Men Buenas Noches Babes! / n.


Nice Söndag.

Hei, Idag vakna jag vid 1 ungefär skönt att sova ut. Åt frukost chillade lite och lekte lite med min lilla siz och kollade på Disney channel tillsammans med henne haha. Sen vart det att sätta sig och plugga. Först matte som inte alls gick bra.. sket i det. Började skriva min uppsats då om Haiti istället. Sen vart det dansträning halv 6. Dansen var i en och en halvtimme. Åkte hem, åt med familjen och nu ska jag äta chokladglass mm yummie haha och skriva en annan uppsats om Jamaica. Peaiz så länge! / Naty.


01.26

He plays the sweetest melody.
When I hear, it takes over me.
And I feel every strum of the strings.
It reminds me of all the things we used to be.

It kills me that I can't be with u,
thought I was the key u'r playing.
Don't know I just gotta, be the one u let bleed out.
Wish I didn't know u, got me feeling stuck
I can't get u off my head.


Primiitaws pa la Primavera! ;)

Holaa!
Igår var det skolish och efter det så var jag kvar i stan ett tag. Drog till Igor med Marina & Sussi för att köpa lite gott vilket vi aldrig gjorde -.- sen drog sussi hemmåt och jag väntade med marina när hon drog hem så åkte jag till IcaEttan för att träffa Emma och min lilla primita Emelita, dom stog och sålde bullar ute!! bara för att dom ska åka till Barcelona med sin spanska klass. huuh så stog där ute med dom och frös ihjäl -.-. Aya men sen när dom sålt allt så Drog jag och Emelie till stationen för att ta tåget hem till Eskilstuna. När vi entligen var hemma bytte vi om till myskläder och fixade något att äta. Sen satte vi oss vid datan. Sen kollade vi en stund på Snabba Cash men båda höll på att somna hahaha så vi drog till rummet för att sova. Idag drog hon tidigt hem. Kul var det iaf amorcita, hade saknat dig! Nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik, sjunger och äter gott med ett glas kallt Cola mmh! ;)

Gammal bild på mig y mi bebita <3

Torsdag = Stockholm!

Hey idag var det engelska första lektionen, efter det skulle vi ha historieprov.Så engelska lektionen satt jag och pluggade med Marina & Suss. Sen hade vi prov och det gick bra faktiskt, hoppas jag får G iaf. Sen hade jag spanska lektion och efter det vart det Stockhooolm med mah babygirl S. Aiii vi hade så kul där borta. Uuff och minnen har vi från pressbyrån haha! Bara du som fattar bebitiis ;). Aya sen träffade vi friends där också så det var kul. Drog till Sundbyberg och åkte till andra massa ställen och hade kul bara och köpte shit. Vid halv 6 tiden så var vi framme i Västerås igen. Träffade E i statioen, så vi drog och fika i Stugan, köpte jordgubbs smoothie skit gott! Nån timme senare tog jag tåget till Eskilstuna. Chill chill dag var det.

     

Fettisdag hah..

Helloow!
I Onsdags var det fettisdagen(semladagen). haha fick tvångstanke att gå och köpa semla. Så på rasten drog jag marina och sussi till stan. Kön var lååång som fan! men det var värt för det var gott haha bara att man mådde illa efter. Sen gick vi runt på stan och hade kul bara. :)




           

Plööögg!!!



Heeyy! sitter här och pluggar om Antiken, pluggar ihjäl mig nu sista dagen. Imon är det prov så vi får se hur det går. Huuh jobbigt jobbigt.. jag hoppas att jag klarar av provet. Har så många ig varningar så måste fixa så jag får g i alla ämnen. Peaiiz så länge ska fortsätta plugga nu / n.

00.20 .Tryna keep myself from going Crazy'

Alåå nu har jag väll pluggat klart wihoo.. snackade nyss lite med min lilla paa på msn ayy besito! imon börjar jag 9.10  har tre lååånga lektioner och så har jag svenska prov på morgonen som jag knappt har tränat på.. aya det är lätt. Idag var det fettisdagen haha drog med Marina och Susanne till stan och köpte semla på rasten gott var det tills jag började må illa uuuh.. sen lektion och sluut. Var lite med min primiitaw Emelita oxå maa saknat dig så mkt. vi kanske ska ses i helgen vi får se hur det blir. Yaa men nu ska jag krypa ner i min varma säng och sova godnatt på er Kisskiss / Natalita.

Wrong or right I have to go for what I know

Jag pluggar och har jäääätte tråkigt! Inte alls kul att plugga just nu. Pluggade lite i skolan på historia. Pluggade ännu mer på det när jag väntade på mitt tåg i 1timme nästan. Pluggade ännu mer när jag satt i tåget på väg till Eskilstuna. Huuh kom hem dansade och sjöng och blev lite craazy av mig en stund sen vart det att sitta ner och plugga igen. Tog en liten paus nu typ.. hahaha sitter och snackar med Monii och rimmar på saker så hon blir helt störd på mig, hon tror jag är hög -.-' aya men heeeszt! nu ska jag fortsätta pluggaa Peaiz Besow! / n.

09.34

Godmorgooon! sitter här i skolan och lyssnar på musik och Francow ligger här bredvid och snackar om Spicy hot så gott..och sussi sitter och lyssnar på musik. Snart har vi spanska om typ 40 min sen blir det väl lunch i think.
Peace så länge! / n.




Helgen!"



Fredag: S o jag var vakna hela natten. sov i kanske nån timme sen vaknade vi igen hahah skit kul. vi fixade oss och så drog vi kanske 7 eller 8 till stationen. No life hahah men så tråkigt som vi hade så åkte vi ju tidigt. Vi hoppade av vid stationen och precis då skulle tåget åka si vi hann ta den. Det var jävligt mycket folk i tåget. Men lilla susanne lyckades ta två platser i 1klass så det var nice haha.När vi äntligen var framme i Stockholm så träffade vi Jeffis. Hade kul tillsammans med honom. Men sen drog jag vidare till E. Råkade ta fel tåg dit jätte kul! -.- ... tror nog jag råkade ta fel för att jag var så trött hahaha. aya men kom fam till slut. På kvällen vart det pizzalizza vi käkade och hyrde några filmer kulitkulit.

Lördag: Vaknade tidigt vid halv 12 typ hah.. drog och duscha medans E skulle fixa frukost, vilket inte blev av nångång -.-' aya men sen drog vi vidare till Kista. Drog och köpte biobiljetter till New Moon, andra gången jag ser den på bio men det spelar ingen roll den är så jävla bra endå, det är bara slutet som suger. Men iaf efter de var det en timma kvar innan den skulle börja så drog och bjöd på mat till E som var hungrig. Sen vart det bio och hem. Vi hyrde 3 filmer till och lämnade tbx en, dom hade lagt in fel skiva huh.. En av dom bästa filmerna vi såg var Gamer tro jag den hette. Skit bra var den! Efter filmerna kollad ejag på när E spelade ps3. Sen somnade vi.

Söndag: Sista helgdagen trååk.. vaknade vid 1. E fixade mat. Och vi kollade på tv. Kollade på Fame en stund också. Sen vid 5 tiden drog jag till stationen för att ta tåget hem till Eskilstuna. När jag äntligen var hemma så vart det data och musik. Snackade också med söta lilla M. Sen pluggade jag lite också.

men nu sa jag dra mig vidare till sängen och sova en massa Besoos på er Babes Peace! / Nataliita La Chuliita!

Torsdagiiz!!

AlåAlaå!
sitter här på sängen hos mah best friens Susanne! Ska sova här idag. Imon är det studiedag så imon drar vi till Stockholm så niice de kommer bli! ;) kommer vara kvar där över helgen också. haha men nu ska jag dra och chilla lite..
Cya!!! / N

22.27



Plugg plugg pluuugg! Sitter här på min säng och pluggar om romarriket..har läxförhör imon så vi får se hur det går:)
men nu ska jag fortsätta plugga så Godnatt på er besitos! / N

Virtual Diva'

Alåå!
Nu har jag äntligen fixat min blogg. Fixade den idag på morgonen på svenska lektinen med M. Skit kul hade vi, gjorde henne galen av allt mitt tjat fan men endå så älskar hon mig hahah (a)
Gracias loquiita <3
Är hemma nu iaf och ska fixa lite låtar sen blir det en massa pluuuugg.

Yaa men Besiitows!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0