smarriiigt! ;)


HeysanSvejsan på er!
Idag vaknade jag vid 12. M sov hos mig igår, vi skulle kolla på en film men hon däcka -.- så vi kollade på den idag. Den var hur bra som helst, jag fick panik när jag kollade påå filmen. Buried heter den. Ni borde se den! Man fastnar verkligen för filmen. För en halvtimme sen drog jag och M för att köpa lite saker i icish. Sedan drog hon hem för att fixa lite saker. Vio har bestämt oss för att baka chokladbollar, kockos rutor och vanilj/kanelbullar. Moahahah riktiga tjockisar. Så nu gör jag Bullarna och när hon kommer ska hon göra chokladbollar med hennes söta små perfekta händer hahah. Jag är helt off också, ska hålla mig borta från mobilen, och facebook, msn och allt sånt på datan. Utom min blogg då. Jag orkar inte ha kontakt med andra just nu. Hahah sååå jag kanske sätter igång mobilen nån gång då och då.. Aya nu ska jag fortsätta baka och lyssna på musik Chaitoow babes! Ha en underbart skön kväll ! :*



a tu lado se me pasan las horas

Hellooow på er
Söndag idag, vaknade upp nyss.. Klockan är snart halv 5 och jag känner mig seg. Vill bara ta det lugn idag och ligga och kolla på tv. I fredags kom beibisen E till mig, mamma hade lagat chinese food till oss. Det var super gott. Sedan chillade vi  och var med min siz också. Senare tog vi ut min lilla hund lolis och drog snabbt till monica för att hämta en sak och därefter gick vi hem igen för att lämna lolis. Tog av henne kopplet och så drog vi till ica, vi mötte upp min älskade. Så gick vi alla tre till ica. Vi var nog i 1 timme i ica, som vanligt.. hahah. Aya vi köpte en massa gott i alla fall så vi skulle ha till kvällen. När vi entligen kom hem så tog vi fram allt det goda. Vi hade super kul, vi körde singstar och Wii sport. Jag sög för jag kom 3 hela tiden.. Men så fort vi körde singstar så kom jag 1 ;) Ouh Yeeah!
E och min siz dööödade mig! Dom började kittla mig men sen efter vart min siz på min sida istället och hjälpte mig hahah.. Aya när hon hade dragit och lagt sig så vart det lite lugnare och så mysade jag och E på soffan framför tvn. Mysepyse hahah. Igår vid typ 10 i 10 på kvällen drog E tillbaka till Sthlm. Efter det drog jag och M hem till henne fixish lite saker´;) sedan drog vi hem till mig och bakade chokladbollar! Dog det var så gott. Sedan chillade vi hemma hos mig bara. Aya nu ska jag kolla på One Tree Hill tror jag. Ciaoo babes!

nervös? - ehm jaa... taggad? - hell yeah!

Innan jag drar och visar upp min dans är jag faktiskt endå hur taggad som helst! Är taggad med allt min dans, taggad att det snart är helg, taggad att jag slutar efter att jag har visat upp min  dans. Taggad att träffa my friends. Ooouh Yeeeaah! Så nu lägger jag upp denna sköna låt som jag blir helt hype av. Älskar den! Peaiz & Luuv Babez!








fredag = loooov!

Alåå alla!
börJade 9 idag. komi tid till skolan. Jag körde diiirekt med dansen när jag klom till skolan. Jag håller på att dö nu. har skrivit klart mina texter och fixat en jätte söt bild, lärarna älskar den! Tur jag har hahah.. Från 9 till 12 har jag bara dansat och dansat. Känner mig jätte äcklig är helt svettig.. men men man får duscha sen och byta om. Fredag idag och sista dagen innan lovet börjar Wohooo säger jag bara! Idag kommer min babby till Västerås också så efter det åker vi hem till min mami. Så får vi se om det blir kul eller inte hah.. Jag ska uppträda om några minuter. Är hur nervös som helst! Men dansen är grym. Aya nu måste jag finputsa dansen lite sedan ska jag visa uppp den.
Önska mig lycka till hahah looooove u all! ;D

hahah!

hahah jag måste lägga upp det här videoklippet. Är en mini film från Despicable Me. Det är riktigt jag och min bebita M. Fast vi blir så av Ben & Jerrys istället för Banana som dom blir av hahaha. Skit rolig film alltsåå ! 



wäääh

Jag har väääärlden träningsvärk. Jag håller verkligen på att dö av hur ont det gör. Och endå har jag tränat ihjäl mig idag. Drog till skolan vid ungefär halv 10 . Ingen lärare hade kommit än eftersom deras tåg eller något var försenat?? Ah men klockan 10 i alla fall kom en lärare och fixade så att vi kunde använda danssalarna. Jag och matilda tog var sin sal och började köra. Från 10 till 3 körde jag på för att fixa min dans. Och så hade jag ju vattenpauser mellanåt också. Och till lunch åt jag pannkakor med grädde och sylt.. yummi! Har lyckats fixa till 1min på dansen, nu fattas det 1 min till. jag hoppas verkligen jag hinner fixa det till  imorgon.Kollade nyss klart på The Simpsons Movie hahah så skön, älskar den! Men nu ska jag fixa några texter och bilder till projektet så nu blir det lite plugg plugg. Peaiz boyz n girlz!

Happy?! Tired?! Happppyyyy!

Hey Hey på er! Kom hem för ungefär 40 min sen. Var på dansträning, vi körde på Dancehall dansen och S följde med mig dit hahah. Jag är helt död nu och sitter här på sängen nu och chillar med mi amor M. Hela min dag har vart super och har verkligen vart hur glad som helst. Tror nog att jag vart extra glad när jag träffa min lilla papi också. Jag håller på att döö  hostar så mycket men jag är fortfarande glad av mig! hahah aya men det här är mitt sista inlägg för idag. Önskar er en riktigt skön natt, Godnatt på er! / n♥

sweeeeeet!

EFter några timmars träning i skolan, drog jag till stan och träffade lilla S och så tog vi bussen för att först köpa en massa godis! Sen åkte vi hem till S. Sitter här nu på soffan, äter godis  och lyssnar på musik medans S städar lite. Lyssnar på bästa och underbaraste låten. Har tvingat lilla S att följa med mig till dansträningen så klockan 8 drar vi dit,Yeeei! Har märkt att jag laggt upp en massa låtar på mina inlägg.. hahah men det gör inget alla älskar musik. Och nu ska jag bjuda på en till låt med Breezy baby.

Min och S låt!! Älskar låten!


Natalita la lokita




Men hellooow på er babez! 
sitter på bussen på väg till Västerås nu. Halv 9 tog jag tåget till Eskilstuna idag, drog på samtalet med papi och allt gick super, dom tycker jag är en underbar och glad tjej som får alla på humör. Hahah vad ska man säga, alla lärare älskar mig ;) Aya men jag kan nå upp till VG i alla fall så är jätte happy. Hostan är jobbig men nu ska jag i alla fall dra till min skola i Västerås. Vi är ju lediga på Onsdagar men har fixat så jag kan ha hela skolan för mig själv så jag kan dansa där och träna på min dans. Vet inte varför men är på världens bästa humör idag! kanske för att det är så fint väder i alla fall ingen kan få mig att bli arg/irriterad idag. Är nog framme i Västerås om ungefär 40min så nu ska jag stänga av datan o lyssna på musik.
Musik är livet baby.. Ouh yeaah! ;)
Ha en underbar dag bebysar! Här bjuder man på en låt också så ni kan tänka på lilla mig när ni hör den hahah ;*



i know that our forever's gonna start right now

Ooosåå lägger man upp låten då! Looove it! Den är så skön. Om ni gillar låten är det bara att sjunga med, det brukar i alla fall lilla jag göra när jag känner mig glad och den här låten gör mig alltid så glad så hihih! Imorgon får man se vad jag hitter på för dans. Mitt projekt kommer va grymmast! ;) Aya men nu ska jag ta och försöka få M tillbaka för hon har inte kommit än.. Så peaiz n luv och enjoy av låten babez ! :*



mähääääouuiiiiss!!!!!!

Nu har jag entligen bestämt vilken låt jag ska dansa till! Det vart Laza Morgan - This Girl. Älskar låten och dansen kommer bli hur grym som helst!.. hoppas jag i alla fall haha. Är hemma hos bebe M nu och chillar. Sitter här på hennes säng helt ensam medans hon är i vardagsrummet och gör något helt annat och är osocial mot mig.. Nej men hon kommer snart tillbaka hahah vi har haft väldigt kul idag med en massa skratt och jag med en massa hosta. Känner mig helt död. Imorgon har jag utvecklingssamtal med pappa och min lärare vid 10, har absolut ingen lust att gå på det egentligen.. Aya nåväl nu ska jag fortsätta lyssna på musik och fixa lite saker. Ojust! Måste bara lägga upp en urgullig bild på vääääärldens sötaste beibis! Hahah man dör när man ser bilden, man vill bara klämma sönder beibisen mohahah!



oouh yeah!

Såå nu har jag slutat för idag och nu väntar jag på sega Vanii som håller att byta om. Tar typ tusen år.. hahah Sedan ska vi ta bussen och dra hemmåt! Jag ska nog dra till min amor M ett tag och etfer det drar jag entligen hem till min älskade pappa! Har inte vart hemma på tusen år så nu ska jag entligen gå dit o ta det lite lugnt där. Men nu måste jag dra Ciaoo babes!

love is wicked

Alåå och Godmorgon på er små söta människor!
Sitter här i skolan, tur att jag hade ork att dra till skolan. Pratade nyss med läraren och vi har "Projekt vecka" som är som ett prov för oss. Uppgiften verkar skit kul att jobba med. Ända nackdelen med uppgiften är att vi har bara den här veckan på oss. Projektet handlar om att välja en känsla, sedan ska man hitta nån passande låt spelar ingen roll vilken och sedan göra någon dans av det. Dansen ska också visa känslan och så ska man hitta på någon slags text och lägga upp någon bild. Låter lite krångligt kanske men det är en kul uppgift i alla fall! Jag har inte bestämt mig än vilken känsla jag ska välja.. Men det kommer jag nog på snart hihi :D

sweet dreams, kiss kiss! ♥

Okei nu är klockan lite väääl mycket nu då! snart är klockan halv 3 så jag måste sova så jag orkar vakna imorgon. På senaste tiden har jag vart väldigt gay av mig, och när jag säger gay menar jag att jag har vart föööör känslig och kärleksfull av mig.. Och vems fel är det? Jo det är ju min lilla beibis fel att jag har blivit så här! Så nu är det slut på det! Ehmm... mmmjaaa det var väl allt för nuis i alla fall.. och så bjuder jag på en skön låt med Breezy baby. Sweet dreams & Goodnight! / N ♥


You can take it all from me
and it wouldnt mean anything .
Turn the whole world against me
as long as you dont leave.



Ξ lil wayne chris brown tyga drake Ξ

Nu har jag FINALY fixat min spellista! Är nöjd med den, skönaste låtarna. Blandade lite med älsklingen Chris Brown och Lil Wayne och så Tyga o Drake. Nöjd nöjd nöjd! Vissa tycker det är störande att andra har spellista och att det spelas automatiskt menmen.. Jag gillar det! Hahha och jag vill ha en spellista så ni som tycker det är drygt ni får stå ut med det. Och ni som inte blir störda av det, enjoy av låtarna! :* Det enda som fattas nu är nog en ny header! Sen är jag on the G med bloggen igen! Och så måste jag bli frisk också hihih. Nice nice!


lil wayne & 2 pac??

Lil Wayne & 2 Pac är väldigt skumma typer.. Men dom är hur sköna som helst att lyssna på. Älskar deras låtar och dom är ju hottiiies! Men dom är skumma. Don't ask me why. Och enligt mig vad jag tror, så lever 2 Pac fortfarande. Ni får tro precis vad ni vill men jag tror fortfarande att han lever hahah.




sjukelisjukish.. accidentally in love



HeyHeyHey
Ligger här på soffan hos mamma. Idag fyllde min brorish 16år så vi firade honom. Lite kul var det och vi åt en massa gott. Ouff när någon fyller år eller när vi ska fira något fixar mamma alltid största fetsen med massa goda saker. Hahah henne ska man inte skoja med när det handlar om sånna saker. Har vart i sthlm hos min söta lilla beibis, vi hade det jätte kul o mysigt. Nu ligger jag här och är jätte sjuk.. Har inte vart i skolan på jätte länge så imorgon blir det att åka dit o dansa lite även fast jag är sjuk. Aya nu ska jag kolla på 2 ½ men så Peaiz n luuuv! / n.

I'm baaack!

Alåå!
Nu har det verkligen gått typ tusen år sen jag skrev i bloggishen, vilket jag inte har tänkt på faktiskt.. hah. Men jag har haft annat för mig. Men nu är jag tillbakis! Så nu ska jag börja bloggish igen. Onsdag idag vilket betyder att jag var ledig från skolan idag. Vaknade vid 11 fixade mig och sedan åkte ner till stan för att kolla runt.. Träffade M och så drog vi till HongKong och åt lunchbuffé, gott gott! Sedan drog vi vidare och kollade runt. Köpte två par klackar och hon köpte ett par sneakers. Jag är helt happy för mina klackar hihih.. Vid 3 tiden träffade vi lilla E också, så var vi med henne ett tag, saknat henne så otroligt mkt min lilla beibis! Aya aya efter det åkte jag hem med M. Chillade hos henne i någon timme sedan var det dansträning vid 9 till 11. M földe med o kollade. Hade hur kul som helst där, efter träningen chillade vi där ett tagr innan vi började röra oss hemmåt.. Hemma har vi bara snackat en massa om nästan allt.. Låååååång konversation hade vi i alla fall hahah... Klockan är snart 5 på morgonen så nu ska lilla jag ta och lägga mig o lyssna på musik och försöka sova. Godnatt mina babes!  / N.

O så bjuder man väl på lite bilder och mina fina underbara klackar som jag älskar! 









RSS 2.0