school time



Godmorgon små beibiisar!

 

Har nyligen blivit klar för att dra till skolan. Sitter och chilalr lite vid datan just nu. Om ett tag ska jag dra till skolish. Idag ska vi ha lektion här i e-tuna så det är soft. Sedan efter det ska jag till västerås för att fixa lite bizzniz heheh .. ;) där efter blir det att träffa mah 2 babygirls! Finaly fredag, så sköönt alltså!
Men nu ska jag glida vidare ha det gött babes! / n♥


Te extraño amorciitoo

Heeeey!!
Nu sitter jag här vid datan helt slut, och snackar med min baby på msn. Hahah vi larvar oss som vanligt och har på cam. Tog en liten snygg bild på oss hah.. Saknar dig otroligt mkt min lilla baby. Eftersom jag inte går i samma skola som S längre så känns det en aning tomt o tråkigare. I skolan var det alltid vi som hittade på saker, snackade, störde andra och alldrig höll käft. Hahah.. Men imorgon ska vi ses och träffas lite och chilla lite och ha lite kul. U are my bestfriend och mah baby boo!!

 

 

Här kommer lite andra picz hihi..

 

 

 

 


love the life you live so you can live the life you love

Alåå på er!
Har nyligen kommit hem. Har vart på extra dansträning eftersom jag ska ha uppvisning på lördag. Om ett tag till ska jag dra på nästa dansträning. Idag var skolan såå chill. Eftersom denna skola sammarbetar med Eskilstunas MoveIt gymnasie så kom eleverna från den skolan till oss. Vi skulle lära känna varandra bättre och skulle göra tre uppgifter. Första var att intervjua varandra, en elev från Eskilstuna och från Västerås. Och det skulle handla om " Jag om 5år". Lärde känna en jätte skön tjej där. Sedan skulle vi redovisa om varandra inför alla.. hahah vi dog av skratt när vi skulle berätta om varandra. På slutet av inlägget lägger jag upp vad jag är om 5 år så får ni se hur lång jag kommer med livet hahah.. Aya nästa var drama. Och sista var tårttävling. Och då var det Eskilstuna eleverna mot Västerås eleverna. Vi fick 20 min på oss. Dom som vann skulle få en pokal. Vinnarna får vi veta imorgon, tråkigt nog. Aya men ha det gött folk! / n♥

Picz på våran vackra tårta!

      


Jag om 5 år!!
Natalie bor i USA och dansar, hon är alltså en b-girl. Hon höll i dansen från gymnasiet och tog sig till toppen i USA. Natalie har medverkat i många filmer b. la Step Up 15, Stomp the Yard 5. Hennes dans har inspirerat folk över hela världen. Hon Lever singel livet i LA på sin takvåning.
Hon har ett husdjur vid namn Molly. Molly är en mycket sällsynt, avlång, pälsig iller.
Helgerna i hennes liv är att gå ut och clubba, festa, battla lite på dansgolvet och mucka lite med chicas.
Lever lyckligt med sina cash, ekonomiskt oberoende och lever på topp. Snart ska hon på turnéring med sin goda vän Chris Brown.
Turnébussen åker runt hela USA. Efter turnén glider hon vidare hem till LA för att visa upp sitt casa för MTV Cribs.


he was gay..super gay..!

AlååAlåå Babes!!
Som ni ser har jag finaly bytt min header, är så nöjd med den! Har inte bloggat på ett tag eftersom jag ville njuta av mina sista sommarlovs dagar. I Måndags började jag på min nya skola MoveIT gymnasiet.Vi fick schema och lite information. Idag började jag 12 och vi hade tre olika danslektioner för att pröva på lite olika stilar som vi ska fortsätta med längre fram sen. Första var disco missade hela den lektionen men efter disco vart det Reggaeton oouuf alltså det var det bästa. Hon som lärde ut var chilenare som jag så det var nice, skön tjej att snacka med. Sista lektionen var HipHop/street. Riktigt sköna låtar hade vi där med 3 slutade vi och jag åkte hem direkt. Kul skoldag alltså! Hemma skulle jag på dansträning i 2 timmar.. ska uppträda på lördag och nu håller jag på att lära mig nya steg. Hård träningen fortsätter imorgon med. Nu ligger jag i sängen och chillar med musikiish. Börjar 10 imon så det är chill.
Här bjuder jag på en skön låt, killen e tung alltså lyssna & enjoy!
Peaiz n Goodnight / N.



05.33

Okei innan jag lägger mig så bjuder jag på denna flummiga låt som jag fick av lilla S.
Heheh Peaiz och godnatt på er! / n♥


Å-Festen with baby girls

Stannade kvar i sthlm igår och idag åkte jag hem till Eskilstuna. Åkte direkt hem till sötnosen Amanda. Träffade Emma där också. Var i amandas rum och chillade bara, sedan cyklade Emma hem för att käka innan vi skulle dra till Å-Festen(festival i eskilstuna). Tog en snabb dusch hos A. Sedan kollade vi på Karate Kid den var så bra, men hann inte se hela tyvär.. Aya sedan drog man för att möta upp Emma och vidare sen till festivalen. Skit kul var det med värme. Hahah så var man ju tvungen att åka en karusell, det är ett MÅSTE om det finns karuseller. Vid 11 tiden skjöt dom fyverkerier, skit fint var det. Tack för kvällen girls!
Sitter och chillar här nu med musik bara  ska dra och lägga mig snart så. Godnatt på er babes!! / n.

Me today



Hahah Amanda med sitt sjuka face!



Emma




















Friday!

Igår åkte jag till Sthlm med min lilla amor Emelita. Hon försov sig så vi missade tåg o shit, så vi tog bussen vid 3 och kom fram till sthlm vid 5 tiden. Träffade våra andra kusiner, C och M. Vi träffades på Ung08 och gick runt där lite och tog en glass och snackade och skrattade en massa. Skit kul var det med dom. Los quieros mis primiitos!
Här kommer lite picz från igår.

I'm walking away

Alåå!
som ni märker har jag inte skrivit på några dagar.. Hart vart lite busy. Men ni som har läst tidigare inläggen vet att jag var på bröllop för ungefär 1 vecka nu och lovade att lägga upp lite bilder.
Så här kommer en massa picz,  peaiz out! / NatyP.


summertime

Hey!
Vaknade för ett tag sen, bröllopet igår var riktigt nice. Och bruden var så fin, klänningen, håret och sminkningen var hur fin som helst!
Festen på kvällen vart riktigt kul. Fanns knappt ungdomar där men jag var med min bror 'lil L' och med pappa och hans kompisar. Dom var alla sköna. Så drack man lite vin och shottade lite hahah gott gott.. Sedan vart det dans och en massa musik och så. Och lilla sötnosen Amanda uppträdde och dansade bugg med sin pojkvän Jimmy. Duktiga var dom!
Picz har jag tagit, men hittar inte usb-kabeln så dom får jag ta och lägga upp senare!
När vi kommit hem gick alla och la sig utom pappa och jag, vi fortsatte natten med att kolla grejer vid datan och sedan kolla på filmer. Idag ska vi fortsätta kolla på några filmer. Mysigt mysigt kommer det bli hah...

Men nu ska jag gå och äta lite frukost så peaiz på er mina älsklingar!! / n♥

Och så bjuder jag på en liten nyvaken bild på lilla mig!
som ni ser så har jag halv plattat och lite smått vågit hår där hah.. men mitt riktiga hår är ju lockigt.



shawty

Godmorgooon!
Har nyligen vaknat, och ligger här vid sängen med datan och snackar i tel med Jorgiitow. Försöker få han att sova men han vägrar hah.. Idag ska jag på bröllop klockan 2. Klockan är nu 10 så nu måste jag dra och äta lite frukost sedan måste jag börja fixa mig och sedan fixa min systers och Erikas ( pappas tjej) hår.
Lite picz lägger jag väl upp senare Peaiz babes! / Natalita ♥

hahaha // JCD (JorGiiToow as Natiih Sääger haha)

hahahaha natiii this is juuuust toooo fuuuun! haha jaa e fortfarande vaaaken o ja ser ut att dööööödaaaa eeeeer!
fast ja äär själv Dööd hahahah
ajaa :D HeejDååå :D

Bleeeessssss J.

Piz, Luv N Rzpect!  Bless People!


00.55 - Muñeciita

Jag har så tråååkigt! Blir galen.. Det jobbiga är att jag inte kan gå och lägga mig och sova. Jag, Jorgitow och Monchi tävlar om vem som kan och orkar vara vaken längst. Och nu har alla vi tre vart vakna i nästan 31 timmar ( 1 dygn och 12 tim). Jag kommer fortsätta vara vaken måste hitta på något bara.

Tog nyss lite picz på lilla mig.. Bjuder och lägger upp alla bilder jag nyss tog hahhah.
Peaiz så länge! / Nääätiiih!









corazón de melón!!

Alåå på er mina kära läsare!!
Jag har vart rätt så off av mig, inte suttit vid datan eller skrivit något snabbt litet inlägg.. Anledningen är att det har bara vart depp väder här och då är det bästa som finns att kolla på filmer och mysa. Så det är vad jag har gjort dessa dagar. Haft film och serie-kvällar, The O.C., Heroes, One tre hill m.m. och några skräckisar.

Lilla Jorgiitow skrev ett inlägg, lite mycket att läsa men det var nice det han hade skrivit hahah..

Solen och värmen har finaly kommit tillbaka, YesYes! Har saknat det så mycket, orkar inte med regn varje dag.. Så det är nice nu! Solen steker här. 

Idag åkte jag till Rudbeckianska skolan, S hade sommarskola så tänkte att jag kunde följa med henne. Galen är jag, I know hah men hade inget att göra annars.. Sedan åkte jag vidare till Gidde för att träffa lilla 'E . Chillade bara där hemma hos 'E. Efter bestämde vi att ta tåget som åker till Eskilstuna, Linköping tillsammans. Så vi tog den 19.35 lyssnade på musik tillsammans och så, sedan var det att jag hoppade av i Eskilstuna och 'E fortsatte med tåget till Linköping. Nice dag var det. Nu ligger jag i min sköna säng och lyssnar på musik med min lilla pc.

That was mah day Peaiz Babes! / NatyP.

Wazuuupp Wöörld ! // JCD

WaZuup Wöörld, Vaa händer..Är Allt Bra med eer?..har precis lagt på telefonen, pratade meed NaaaTiiiii, hähä
vad har ni gjort på den senaste tiiden, myycke har häänt den senaste tiiden haha
har variit på inspelningar o de visa sig gåått bra, jaa va på inspelning med Melika från * Www.DuVetInte.Blogg.Se *..en av sveriges Största hiphop bloggar!
inspelningen Skedde hos Rasmus Från *Stockholm Boogies* ska inte klaga men dem e faktiskt gryyyymmaaa !!* han visade mig ett par nykommande låtar som han påbörjat. deem måste nii få hööra haha..för att komma ti deras blog jaa de ba gå in häär * Www.LjudStaden.Se * deem tyckte att låten ja spelade in hos Rasmuss Va Riiiktigt Orginel o dem förstoog exakt de ja gick igenom bara att inte många tänkt på de o skrivit en låt om de, ... sen så pratade ja lite med Melika, för hon ville göra mig mera sedd inom musikbranchen såå Proddare vill haa min rööst i deras Låtar.. hon ska låta mig få blogga på * Www.ClubKoll.Se * ska få göra en officiel musikvideo ti låten " Feel Sorry Bout "
om videon blir riktigt braa gjort så ere upp tii henne om hoon vill eller ja vill ..att videon ska skickas in ti MTV Eller ZTV. vii får see hur de blir haha.. men häär e lite inledningar om låten så ni kanske oxå får veta lite innan den släpps exclusivt !..
i låten säger ja grejjer som ja saknar o tycker synd över
men de ja igentligen kommer ja fram till att punkten att ja saknar att vara kvar i gamla skolan, för alla 9,orna som gick ut inte har såmycke kontakt längre, näär du går ut ur 9an eller redan gått ut, vist äre såå. alla tar olika väägar o man försöker hålla kontakt så mycke som möjligt, alla i skolan har olika grupper, mina Bröder som ja hela tiden umgåddes med har inte så mycke kontakt längree, alla vi tog olika väägar, o de sånt som händer.
vi kanske träffas 1 gång per MÅNAD! om vi har tuur kanske 2... men ja försöker gööra sååmycke ja kan för mig själv..
för ingen kommer hjälpa mig skriva mina texter?, alla hjälper sig själva, till o med du som läsare, ingen kommer hjälpa diig när du blir äldree, o du kommer troo att dina vänner blivit själviska, men dem göre för att dem ska bli nått, såå om du inte gjort de häär " Såå GREPPA taget om ditt liv oo visa att du kan göra din FRAMTID lika viktigt som alla andra...

Men Jaatror jaa e klaar häär haha :), hoppas nii alla hare braa!<3
Bless J.

Piz, Luv N Rzpect!  Bless People!


Tung han är alltså!


RSS 2.0