fresh az i'm iz

TjenaTjena!
Kom nyss ut från duschen så nu är jag fräsch och luktar gottis. Hahah sitter här vid datan nu och lyssnar på lite chill musik. Idag har det ösregnat igen.. Saknar min sköna sol hah.. Men i alla fall, jag har bara vart hemma idag. Papi kom hem idag också, Så vi satt bara i köket och skissade lite och hade en massa prat. Länge sen jag var med min lilla papi. Men hade en massa prat och skrat. Älskar min pappa alltså! Ska fortsätta med min bild sen. Sedan åkte jag och Erika för att lämna papi till jobbet och där efter vart det vidare till affären för att köpa grejer. Köpte en massa goda frukter så lite senare blir det fruktsallad, Yeei! Sen har jag cyklat(spinning? hahah säger man så) i 30 min och 50 situps. Känner mig duktig.

Men nu mina små läsare ska jag fortsätta chilla och lyssna på musik så Peaiz! / NatyP

lite Picz som jag tog för typ 1min sen.

 

 

 

 


Dance = love

Siitter här och kollar lite olika danser på youtube, och omg ni måste kolla på den här videon! Dom är så duktiga, speciellt tjejen! Vill så jätte gärna lära mig att dansa den stilen, och det ska jag göra det har jag bestämt mig. Det är inte så svårt att lära sig dansen. Jag älskar verkligen dansen så det kommer bli mitt mål att lära sig den!

Bachata
Bachata är en dans- och musikgenre från Dominikanska Republiken. Det finns många kända artister som spelar bachata-musik. En av de mest kända är Aventura.Det anses vara en hybrid av bolero (särskilt bolero rytm) med andra musikaliska influenser av afrikanska och andra stilar som son, merengue, cha-cha-cha och tango. Dansen finns i många utformningar och inbegriper karaktäristiska höftrörelser.I Europa finns en egen form av bachata som har väldigt få likheter med den dominikanska bachatan, förutom att takten och höftrörelserna finns kvar.


Stanish

Hey BabyGirls n' Boihs!

Idag gick jag och la mig 6 på morgonen, var vaken hela natten och chillade vid datan. Har gjort en ny header också, Yeei! Så snart kommer jag byta header till den nya. Jag har sovit ungefär 2 till 3 timmar. 9 Väckte Erika mig, för att åka till tandläkaren. Åkte dit tillsammans vid 10 tiden. Fick information där, och i September blir det tandställning för lilla mig men bara på de övretänderna. Så kommer inte ha något där nere.
Efter det gick vi runt och kollade på klänningar och skor i stan. Jag ska på bröllop så var tvungen att leta efter skor. Klänning hittade jag så fin!
Kom hem vid 1 tiden. Jag har bara chillat hemma vid soffan och målat mina naglar och Erikas.
 That was mah day! / n.


just a feeling

Jag hittade nyss mitt lilla minneskort från min touch mobil och la den i min minipc för att kolla vad jag hade för bilder och så. Jag har tydligen tagit lite egobilder på mig själv när jag var i Sthlm hos E med hans student mössa. Hahahah har inte så mycket minne från den dagen, var rätt så borta. Hahah men det verkade som att jag hade kul aya här bjuder jag på 2 bilder på mig från den dagen. Peaiz! / BabyGirl-N ♥



You see when love knocks you down



Heeey Babes!
Igår efter att jag hade kollat klart på Alvin and the Chipmunks 2 så fortsatte natten med att kolla på The O.C. Började kolla från sesong 2. Älskar den serien alltså. Vid 5 på morgonen kollade jag fortfarande på The O.C. och den tiden drog mamma. Hon reser till Puerto Rico idag, så avundsjuk på henne ville också följa med! Hahah aya men istället får jg vara hemma med mina syskon och ta hand om dom. Super Super Niiice kommer det bli. För min lilla mamiita E kommer komma hit också.
Aya men efter 5 så fortsatte jag kolla på The O.C. och sedan vart det att ringa lilla Jorgiiitow så vi snackade till 6 7 kanske. Jag somnade vid 9 halv 10 tiden och vaknade vid 2.
Snart ska jag dra till E-tuna, väntar bara tills dom kommer och hämtar mig med bilen så medans jag väntar sitter jag här och sjunger och pumpar med musik. 

 Here iiz one of the songs i sing right now hahah Peaiz Babes! / Natalita ♥


Yeeei

Helluuu!
Klockan är 2 på natten och jag dricker god smoothie och ska kolla på Alvin and the Chipmunks 2! Såg 1 förra året och jag tyckte den var hur rolig som helst så nu fick jag i huvudet att kolla på 2. Den kommer säkert vara lika rolig hoppas jag. Hahah jag älskar ekorrarna speciellt lillaTheodor med sin gröna tröja! Hahah så nu ska jag vidare till soffan och kolla på filmen.
Ha en chill kväll mina babes! / N♥




M-m-mmonday!

Hellooow!

Vaknade för typ en timme sedan gick och la mig vid ungefär 7 tiden idag, men nu har jag sovit ut i alla fall. Så fort jag vaknade åt jag frukost sedan pumpade jag med musik i hela huset och började storstäda helt lonely. Aya men det gick snabt i alla fall eftersom jag hade musik på. Moppade golv och en massa sånt som man gör i hela huset hah. Så nu ska jag ta en snabb dusch och sedan lägga mig på soffan och vila ett tag och vidare sen till M för att hämta laddaren till mobilen, annars dör den och det vill jag inte att den ska göra.

så Peaiz på er! / BabyGirl-N ♥

04.15

Alåå..
Är fortfarande vaken, eftersom jag sov nästan hela vägen från Stockholm till Västerås så är jag helt pigg nu och kan inte sova. Har bara lyssnat på musik och kollat på lite grejer i Youtube. Har börjat fundera på att göra om min blogg.. skulle vara lite nice, har börjat tröttnat på denna header o så.. Aya aya. Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på en film.
 Godnatt på er! / BabyGirl-N

Måste bara visa den här gulliga videon på
Chris Brown och hans lilla kusin Lil Drew! 
Hahah kan inte sluta skratta när lillen pratar. 
Kolla på den Lil Drew är hur söt som helst och ni kommer få i er lite skratt av hur söt han är!



back in västerås now

TjenaTjena!
Kom hem för någon halvtimme sen bara! Sitter här och chillar med musik nu. Snackar med min lilla Dj F. hahah ska få lite sköna låtar har börjat tröttnat på mina, så nu blir det lite uppdatering ;) Dagen har vart helt okei med depp väder, regn regn regn the whole day. Men men jag har chillat hos mina kusiner och så har jag och Criiz gjort några beat och sedan mixade vi med ett program han hade så vi fick T-Pain röst. Hahah grymt var det alltså!

När jag kom hem så visade min bror lite dance shit. Jerkin o så, det fanns några som var riktigt tunga yao! Diggar dansen väldigt mycket. Dansen är nice och skön att dansa så fort man har lärt sig stegen. Och inte svårt att lära sig stegen heller.. hahah aya här kommer en av videorna jag har kollat på  Peaiz! / BabyGirl - N


Hemma från bion

Alåå!

Har nyligen kommit hem till mina kusiner. Idag vid 5 tiden drog vi ner till Sthlm stan och jag bestämde mig får att gå med baggie jeans idag, länge sen jag gjorde det hah. Det skulle vara Latino Festival idag så  vi skulle ta pendeln och åka dit men det började ösregna, så det vart ingen festival idag men vi ska dit imorgon istället om det blir fint väder. Det blev i alla fall bio istället. Så halv 9 gick man för att köpa biljetter. Vi kollade på Shrek 3D filmen var helt okei, och dog av skratt ett par gånger hahah skön film alltså. Men sedan vart det lite käk och tåget hem till kusinerna.
Nice Day utom regnet då!

Nu sitter jag här med Criiz och kollar på Family Vacation på kanal 3 efter det ska jag nog dra och lägga mig, är rätt så trött.

Godnatt på er Babes Sweet Dreams! / Babygirl-N ♥





02.56 - whatever it takes i'll try

AlååAlå har nyligen kommit hem. Ungefär vid 9 tiden fixade jag mig lite snabbt och sedan drog man ut och träffade D. Cyklade ett tag och därefter vart det vidare hem till D. Chillade ute på balkongen D's bror och snackade en massa alltså. Efter någon timme så drog D och jag vidare till soffan för att kolla på en film, det vart en skräckfilm. Sjätte sinnet och ehm... aah blundade lite då och då men den var skit bra hahah. Jag älskar lilla pojken, han är så söt och sjukt grym skådespelare!
Efter filmen så tog jag cykeln för att åka hemmåt, och D följde med mig hela vägen hahah så snack hade vi på vägen också. Eller mest var det om filmen, så jag var rätt så rädd hah.

Aya men nu sitter jag här och lyssnar på chill musik, ska kolla på något avsnitt av Taking the stage snart.
Imorgon ska jag vakna tidigt och dra till Stockholm, sova där och på lördag dra jag vidare till Fittja(sthlm) för att kolla på Latinsk Fotbolls turnering, så yeeei! Kul kommer det bli och som alltid med en massa latiiinos ;) 

Godnatt på er Babes Sweet Dreams! / NatyP



i'm better then ya ex, gon' be better then ya next

Heey Everybody!
Vaknade för ett tag sen, mina syskon har dragit till min moster för att käka något så jag sitter här helt lonely. Pumpar med musik här hemma med värsta base, så nice alltså. Och så har jag en nyhet..
Jag kom in i min dansskola!!! 
Är så jävla happy, kan inte sluta le hahah. Längtar verkligen, så det kommer bli dans every day nu! Riktigt nice kommer det bli. 

Bjuder på thiiz! Skön låt faktiskt. Peaiz på er babes!! / NatyP




03.43 - can't stop

I söndags åkte man ner till Stockholm för att dansa. Vi hade dansuppvisning i plattan med en massa andra latinos. Ouuff fanns så många latinos det fanns hahah ;D aya dansen gick bra och älskade att dansa där på plattan. Hittade några andra jag kände också som dansade i en annan dansgrupp. Så det var kul att se dom dansa hah. Vid 7 tiden drog jag och Pappa, Erika och mina syskon till något ställe och käka. Efter det drog dom hem och jag tog pendel till Sundbyberg för att träffa E. Kollade på när E spelade nå spel på ps3, vi hade det chill tillsammans.. Mysigt och riktigt nice. Hahah dagen efter bjöd jag på Pizza lizza gott gott. Sedan drog jag för att träffa M och åkte till Grönan tillsammans. Åkte Insane trodde jag skulle dö, var helt skakis när jag gick av från Insane hahah..

Idag åkte jag till Enköping med M. Hon skulle kolla sitt ben o så. Så vi hälsade på farfar då också och fick kolla hur han jobbade och sedan åkte vi hem till honom och käkade. Vid 10 tiden var man hemma igen. Hemma har jag bara chillat med musik. Och nu ska jag kolla på Taking The Stage ep. 2 så jävla bra den är. Och oouuf Tyler är så snygg dör alltså!

Men Godnatt på er Beiiiibisaar Beso Riiico!!!! / N.

 


Stockholm Babyyy ;)

Godmorgon alla!!
Nu har jag nyss blivit klar, dricker hallon smoothie just nu, jätte gott! Sitter här och chillar med lite musik och väntar på Monchi som fixar sig. Om ungefär 15 min så drar vi och kommer att komma hem väldigt sent.
Så Peaiz på er och ha en bra dag!! / Natalie Aravena Sandoval ♥

Me today!





tu Me tienes loca

Alåå Amores!

Idag har det vart en helt okei dag.. typ.. Drog till stan idag vid 1 tiden för att träffa min  mamii. Vi tog en fika och sedan gick vi runt i hela stan och shoppade sönder oss. Så kul det var! Jag köpte örhängen, små bling i olika färger och några stora örhängen. Shorts och linnen. En av mina favoriter var ett ljusblått linne med en liten panda som typ " pluggar matte" hahah. Aya men efter flera timmars shoppande drog vi till Thai Fast Food och åt stekt ris med ox och kyckling filé, Gööött alltså!

Efter det gick vi några rundor till sedan åkte vi hem. Jag gick vidare till Monchi och chillade hos henne. Sedan gled jag ut till Bäckby för att träffa D. Trevlig och kul var det. Vi cyklade runt i Bäckby och Råby och bara snackade. Drog tillbaka till Monchi vid 12. Efter det har jag och Monchi snackat vilket tåg vi ska ta imorgon. Vi ska till Stockholm imorgon, kul kul!!

Juste måste berätta bara att idag fick jag ett samtal och det var från min dansgrupp.. Tidigare har jag dansat Caporales i 3 år, och ni som undrar vad det är kan fråga mig så svarar jag på det. Men i alla fall, fick ett samtal att det ska vara största tävlingen och festivalen i Stockholm på Söndag och att det kommer flera dansare från hela världen. Tydligen ska vi försöka komma med i Ginnysrekordbok(stavas det så hah?).. Och dom villa att jag skulle vara med i tävlingen. Men mer information om detta ska jag få imorgon. Det var ungefär ett år sen jag dansade det här sist, så jag är riktigt taggad att få vara med på den här stora tävlingen!

Men nu ska jag dra mig till mysiga sängen och lyssna på muziik och sova, måste vakna tidigt imon.
Godnatt Amores!!! / N.

que quieres?!

It's just a nice song.. Have nothing more to say at the moment.
Listen, enjoy and Good night! / N ♥




close to u

Idag vaknade jag vid 10, gick och la mig ungefär 6 på morgonen. Kunde inte sova under hela natten.  Anledningen var att jag var för pigg, det var skti varmt och jag kollade på Taking the Stage hahah.. och avsnitten var jätte bra så kunde inte sluta kolla på dom. Idag ska jag kolla på sista avsnittet av första sesongen. Och sedan blir det att kolla på Andra sesongen yeei!..
Men vid 10 tiden gick jag upp fixade kyckling sallad och fruktsallad. Och sedan bytte man om till sin bikini och drog till Råbybadet med lil siz, mötte upp Marina där. Vi chillade och låg och lyssnade på musik medans min siz badade. Efter ett tag vart vi hungriga och åt min kyckling sallad, det visade sig att alla tyckte om den. Speciellt Marina hahah, she loved it! Yeei jag är så duktig hah.. Aya men vi chillade där från 12 tiden till 5 på kvällen. Där efter tog man cykeln hemmåt. Och aah sov till ungefär 7. Vaknade av ett samtal, det var lilla Monchi som ville att jag skulle komma till henne. Så drog direkt dit. Nu sitter jag här med henne och chillar bara. Vi funderar om vi ska dra till Stockholm nu under helgen.. AyaAya vi får se hur det blir ;) Nu ska vi kanske dra ut snart.

Peaiz Babes! / N.

Nothing compares to the joy you bring

Såå då är man redo att glida ut till Bäckby.. Ska bara dra ut med siz ett tag. Dani kunde inte ses så min siz och jag ska cykla runt lite sedan köpa glass och sätta oss i en lekpark. Sedan ska hon väl leka lite där och jag ska nog sätta mig och gunga ett tag och lyssna på musik. Därefter lämnar man min siz och så drar man vidare själv till Råby.  Peaiiz n Luuuv Babes! / Nataliita.

Här är en liten prasslig bild på mii! Och så bjuder man på en skön låt som jag nyligen lyssnat på.




Me Hipnotisaz

Det är så varmt!! Måste nästan ta en kall dusch var 5min! ahha men det är riktigt skönt, just nu är det 35 grader. Dricker en massa vatten så jag inte dör av törst. Men i alla fall.. Nu har jag nyss ätit klart, ätte god mat var det. Sitter här hemma hos Moni och kollar när hon spelar något Skate spel hah lite kul.. Snart ska jag dra hemmåt, duscha mig snabbt och träffa Dani och glida runt i Bäckby ett tag. Sedan ska man vidare till Råby, möta Moni och dra till Bella och röka vattenpipa.. Nice säger jag bara ;) sen får vi se hur kvällen fortsätter.

Men Nu ska jag glida hemmåt tror jag.. Ciao Amores y Besoo Rico! / Nata.

Bjuder på en skön sommrig låt för alla som tycker om reggaeton låtar!



Que calor que calooor !

- Alåå Mi Amoreees!
Igår drog jag till ett bad ställe som heter gropen med min familj, och min primita Emeliita, och Guiseppe. Dagen var helt underbar med sol. I stranden där lärde vi känna en 3 killar, skit snälla och roliga var dom. Oscar och Francisco den andra kommer jag inte ihåg. Men ouff säger jag bara!! Francisco...Riktig papaciito riiico! Vi badade och spelade boll med dom. Vi var där till ungefär 8 på kvällen. Kulkul.. Kvällen fortsatte med att Guiseppe skjuttsade hem Mig och Emelita hem till henne. Vi duschade och fixade oss och tog en sväng runt i Vallby med cykeln. Vi chillade vid en lekpark och snackade om allt och alla och som vanligt skrattade vi en massa, och aah gjorde lite shit.
Vaknade idag av att jag nästan dooog av värme! Emelita hade redan gått upp. Så vi gjorde frukost tillsammans med Nicole. Sedan drog man ut till tomten och satte på vattenspridaren och solade med hög musik. Några timmar efter solandet så tog man bussen till Råby.. Träffade Monchi där för att hämta upp min cykel.
Te Amo amoor!!

I smile trough all thiz bullshit

Bra och dåliga saker har hänt, vilket har gjort att jag inte är på bästa humöret.. men men vad ska man göra liksom. Det jobbiga är att allt snurrar i mitt huvud just nu, det försvinner inte. Det kan hända att jag glömmer det nån minut men sen kommer det tillbaka igen.. jobbigt.. Men har bestämt mig för att kolla på Taking the Stage från första avsnittet. Har aldrig sett den från början så ska kolla på hela första sesongen och då lipper jag tänkta på allt annat shit.

Igår var jag på bio med min kusin M. Vi kollade på Twiligt -  Eclipse. Den var så jävla bra! Gud vad jag älskar dom där filmerna, orkar verkligen inte vänta tills nästa film kommer ut. Men som tur är så slipper man vänta så länge. Nästa kommer i November, så Yes säger jag bara! Jag skulle nog kunna dra på bio och kolla på den igen hah..
Nu ska jag dra och fixa mig lite sedan vidare till min babygirl S.

Cya kiss kiss / NatyP.

Im thinking about you Baby it drives me so damn Crazy

klockan är ungefär halv 5 på morgonen. Sitter och snackar med S just nu. Det har ju vart festival så jag har vart där nu. Det slutade idag tror jag. Under denna vecka har jag umgåts med E i två dagar.Sov över en av dagarna där också, kollade på pirates of the caribbean (sista filmen). och åt nacho med nå stark salsa.Riktigt mysigt var det i alla fall. hmm.. Dagen har vart skit varm, drog till sthlm idag för att hälsa på min lilla söta bror som går på sommar kollo eller något sådant. Han va så söt, länge sen  jag såg han. Efter det drog pappa, jag min siz och käka på något place. Kom fram till västerås vid 1 på natten. Sen har jag bara chillat vid datan. Snart om ungefär 4 timmar ska jag till mamma(5min från min kusin) för att ta hand om lilla hund så hon inte är ensam medans mamma drar och jobbar. Så jag ska försöka hålla mig vaken i 4 timmar till och sen dra dit.
Ska lägga mig på soffan om ett tag och kolla på tv. 

Buenas Noches på er bebehs!! / n.


I think about you all day and dream about you all night


Ayy Chico

Alåå alåå!
Nu har det vart ett tag att jag inte skrivit så mycket på bloggen och svarat på komentarer. Anledningen är att jag har åkt till Stockholm så mycket umgåts med kusinerna, vart på fest och bara chillat ute med kompisar och så klart kollat på Vm. Och då har jag inte haft så mycket tid att sitta vid datan och skriva varje dag. Men det ska bli en ändring på det. Så det är en massa som är på gång här, det är sommar och jag är för det mesta ute då. + att det är festival här i Västerås nu i en hel vecka. Så jag kommer nog vara där varje dag.

Men jag är i alla fall ny vaken just nu. Vaknade för några min sen. Snart ska jag gå och ta en snabb dusch och fixa mig lite snabbt. Sedan blir det att dra ut och träffa mah babygirl Dani!  Vi ska chilla här i Bäckby ett tag sedan ta bussen till festivalen. Där får man se om man hittar något nice att köpa. Igår köpte jag ett par stora röda bling, love them!

Senare får man se om man ska åka ner till Stockholm och dra på fiesta där och komma hem imorgon, eller stanna här i västerås och dra till Gidde och träffa en kompis där? Hmm.. Aya Aya det får jag bestämma mig då. Men Nu ska jag i alla fall dra mig till duschen! 
 
BESIIITOOOWS RIIIICOWS! / Natalita.

Ayy Så skööön låt! kan inte sitta still vill bara ställa mig upp och dansa!


RSS 2.0