shopping day!

Fredag Fredag idag dååw!
Vaknade för ungefär en timme sedan, vaknade med träningsverk.. inte kul. Igår köpte jag gymkort, så nu blir det hårdträning och dans varje dag. Aya men nu ska jag fixa mig och sedan blir det stan. Ska dit med min lilla angelitow och så ska vi äta på mongolisk restaurang och sen blir det att shoppa lite kläder och smycken. Fast egentligen vill jag inte slösa pengar, för igår hitta jag min underbara fina mobil som jag vill haa!!! Aya nåväl nu ska jag gå och fixa mig Ciaoo Amoreeesss!

i just can't get enough of your love

Innan jag stänger av min lilla data så lägger jag upp denna sköna gamla låt som jag älskar så mycket.



just dance. it's gonna be okay, so just dance.

heeyy!
har inte skrivit på ett tag men nu tror jag att jag ska börja skriva igen. Har inte vart i skolan på ett tag nu, eftersom jag har vänt på dygnet och kan nu inte vända tillbaka på det, bravo för lilla dumma mig! -.- I söndags flyttade jag, så nu bor jag på ett nytt fint ställe, lite trångt men mysigt. Idag packade jag upp det sista så nu sitter jag här i soffan och kollar på 2 ½ men och äter tacos, gott gott. Senare ska jag kolla på OTH, bästa bästa. Jag har fixat twitter ocksåå! Fast jag förstår typ ingett, så om någon förstår sig på Twitter och är snäll och gullig hjälp mig!



Nåväl nu ska jag fortsätta kolla på tv, sedan blir det sängdags för imorgon ska jag träffa min underbara älskade bästa kompis Sussi. Nattinatt på er mina babez / Natalita.



I got your back boy

Alåå, idag började jag skolan igen, tråkigt men endå kul. Efter skolan drog man på stan med babygirl V. Drog och köpte ett par jeans. Sedan kom mami och min siz så gick vi runt i stan och kollade runt. När dom drog hem träffade jag S och så gick jag en till runda i stan. Vid 5 tiden skulle jag dra och gymma med M och B. Men eftersom lilla jag är så dum ibland så åkte jag runt med bussen ett tag eftersom det var ungefär 1 timme kvar innan jag skulle träffa dom. Så när jag hoppade av bussen för att ta nästa buss tillbaka till stan hade jag tappat bort min bussbiljett.. smart! Hade inga pengar heller för att köpa en ny biljett. Så allt vart failat och jag drog hem till min kusin och var där ensam tills hon kom hem. Nåväl, hårdträningen får börja på måndag då. Ligger här nu och kollar på How I Met Your Mother, kulkuuul! Imorgon blir det att dra till Estocolmo med S. Så ska vi på shopping day, Yeei! Får vi se vad man hittar hahah.

Peaiz ! / n.



nyårsafton


RSS 2.0