I'm so done with wishing you were still here

Alååis!
klockan är snart 11 och idag har vi haft det chill o kul i skolan och haft det tråkiiigt ibland. Sen hände en dålig sak som jag inte alls vart glad för i skolan innan jag skulle hem..tänker lite på det fortfarande men det kommer försvinna från mina tankar hoppas jag.. Aya men sen har jag sussi och marina planerat att åka till Stockholm imon eftersom vi ska göra projekt sak i biologi.Så vi ska åka till skansen och kolla på apor hahah jätte kul, apor är ju så söta maah! ^^ ååh just! idag drog jag och marina också och åt Spicy Hot åååh så gott! Vi skulle äta sushi men det vart inte av vi blev sugna på Spicy hahah. Men kul  dag var det iaf. Imon behöver jag inte vakna så tidigt eftersom vi inte har några lektioner imon wiho! Så träffar jag marina och sussi i västerås vid 10 . så nice blire. Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik tills jag somnar så Godnatt på er Mwuuah! / n.

 bjuder på denna låt som jag kommer lyssna på tills jag somnar inatt hihih älskar Se7eN!




Tråkig biologii lektion

Godmorgoon!
sitter här på biologi lektionen med Marina mi osiitow haha.. vi har skit tråkigt och kollar på en massa bilder när kastro var liten hahhah så söt! Snart har vi rast skön skönt sen har jag spanska lektion och efter det ska jag o marina och några till kanske dra och äta Sushi, yummii så gott! haha men nu ska vi filma lite och såå PEAIZ Y BESO RIIIICO! / n♥


Måndag!

Halåå!
Måndag idag och sista veckan innan påsklov!! ååh så skönt vill verkligen bara ha kul nu på lovet och inte tänka på en massa läxor o shit. Helgen har vart riktigt niice, men om helgen skriver jag nog om imorgon när jag orkar, för nu är jag trött och ska berätta kort om idag då.

Vaknade 8 idag, trodde klockan var 7 hade glömt att byta tiden. Kom på att jag skulle göra omprov idag aya som tur var hade min lärare glömt mitt prov så slapp att göra den haha yes! Handlade en massa naisiiga underkläder idag också, kul! Sen fick man ju ett papper med ig varning på matte B som pappa måste skriva under jätte kul.... Aya hemmåt vart det sen försöka plugga matte i en timme vilket inte gick för jag klarade hälften av talet men inte resten så gav upp. Sen åkte jag med erika o pappa och hans kompis peter och handlade saker som vi behövde hem. Kollade lite på en spansk serie också, tog en dusch och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska lägga mig om en stund. Ska bara fixa lite grejer men Godnatt på er Babes KissKiss! / Natalita.

 


hmm... time 2 sleep ?

Hey! kom nyss hem från skolan åååh.. nu är jag verkligen hur trött som helst!!!Vill bara sova. Ska på dansträning om 2 timmar så nu ska jag gå och lägga mig på soffan och kolla på mitt favorit program Joey och sen Vänner haha älskar det! Efer dansträning skriver jag nog ett till inlägg om hur dagen har vart, men nu måste jag verkligen vila en stund.. Peaiz så länge! / n ♥

Bjuder på denna sköna låt för idag...Njut!!

School Time

Godmorgon alla! såå jag har inte sovit en blund inatt hahah vilket har vart väldigt jobbigt för jag har velat sova men inte kunnat tack vare att mitt rum är så varmt och jag svettades ihjäl!! Öppnade till och med fönstret och det hjälpte inte. Sen började man ju höra fåglarna sjunga vid halv 5 tiden så kunde inte sova. Men nu har jag fixat mig och ska lägga in några låtar i mobilen snabbt sen ta bussen till stationen som kommer om 20 min. Så pöözz på er! / n.



03.33

omg!!!..... ligger här i sängen och har snackat med lite folk på msn och planerat lite shit vi ska hitta på o göra, snackade nyss i tel och kollar på en jätte bra film nu, You Got Served. Och kan inte sova! ååh så drygt..klockan är halv 4 snart och jag ska upp om 1 och en halvtimme,det är jätte varm i rummet håller på att dör,även fast jag har öppet fönster. Det är verkligen ingen idé att försöka sova nu, för om jag gör det kommer jag nog att vakna vid 2 på dagen eller nått så bäst att hålla sig vaken. Ska kolla klart på You Got Served nu. Det är sista dansen nu på slutet som är så jävla bra, fast bästa dansen är nog den första i början på filmen om ni har sett den. Aya men efter den ska jag nog kolla på Center stage Turn It up.  skriver nog lite senare ett till inlägg
Peaiz så länge! / n. ♥


I found my way through the clouds

Holaa
Idag har jag inte haft ork att skriva men ska skriva snabbt om idag.
Vakna vid halv 2, skön skönt. Satte mig direkt och plugga matte i 1 timme och fattade ingenting av det jag räknade även om jag hade rätt...S ringde mig och vi snacka sen pluggade jag Svensk gramatik shit. Dagen har bara vart med en massa plgg. Pappa gjorde våfflor idag också gottgott. Han ska göra imon också eftersom det är våffeldagen imon haha. Duschade för en timme sen så nu luktar jag gott och är fräsch och mitt hår håller på att torkas nu. Ska dra o lägga mig snart och lyssna på musik och försöka somna och glömma allt.. Sova är nog det bästa som finns för då kan man glömma allt. Just då är man i sina drömmar och har nooo problems allt är så bra då. Aya men Godnatt på er Babes Kisskiss!! / n. ♥



                                               I'm not gonna beg him to stay 
                                      Cause I got my pride, I'm not gonna cry
                                 There won't be no tears falling from these eyes
                                      Don't need him to see, that it's killing me
                                                     So this is what I'll say
                                           You don't have to worry about me
                                              You dont have to call me again
                                      You dont have to ask me if i will be okay
                                                         Boy, i'll be fine


'N a t a l i t a.

Alååish! Fyfäään va dåligt jag mår.. hatar att va sjuuk! Jag har tråkigt och har kollat igenom hela min blogg och märkt att jag bara har skrivit om min vardag o allt jag gör. Men har faktiskt inte berättat något om mig själv så har tänkt att skriva lite mer om mig i det här inlägget. ^^

För det första mitt namn är Natalie men kallas mest för Natalita, Nata eller Naty beror på vem som säger det till mig. Jag är 16 år och är född 1993 och kommer från Chile. Mina 3 stora intressen är: allt om asien, deras språk, artister och sköna musik. Några artister som jag gillar från t.ex korea är -Se7eN, Tae Yang , Taebin. och Japan är min favorit grupp och artist - NewS och YamaPi. Tro mig det är annorlunda oc riktigt nice musik! Håller på att lära mig lite japanska nu. Men om jag inte byter skola så kommer jag få börja läsa det till 2!
Andra: Jag älskar att dansa, verkligen ääälskar! Har dansat HipHop, Street, Dancehall och Bolivianskdans vilket är riiiktigt nice och kul!
Tredje: Måla! hahah älskar att måla, skissa, rita allt möjligt. Och det bästa är graffiti fast det var ett tag sen man gjorde det. Jag började vid 5 och slutade när jag började 7. Och nu har jag börjat med det igen. Så det är nice, skit kul. Allt det här is LOOOVE! Det kommer alltid finnas i mitt liv =)

Andra grejer jag tycker om att göra, är typ att designa kläder, ta bilder och sminka andra och fixa naglarna.
Annars så är jag ju alltid med mina kompisar, och hittar på en massa kul. Är nästan alltid glad och kommer alltid på helt galna idéer som vi gör. Och mina närmaste primiitas jag har är la Emeliita y Moniciitaw, som alltid finns där för mig och som förstår mig. Los Quiero muchisimoo bebehs!!



00.33 - Ny skola ?

har nyss lagt till sköna låtar i mobilen. Sitter och lyssnar på skön musik nu bara och tänker på lite saker. Läste nyss också om ett gymnasie som ska öppna i Västerås, MoveIT gymnasiet. Det är en dansskola och man dansar upp till 4tim/veckan.Och där ingår hiphop, street, modern dans o några andra stilar till. Verkar vara en riktigt nice skola faktiskt. Sökte ju in dit förra året och kom in, men de öppnade aldrig eftersom det var så några som sökte dit. Men har nyligen hört att det ska öppna nu i höstterminen även hur många som än söker dit. Och eftersom det inte går så bra för mig i skolan just nu med den svåra linjen så har jag funderat en hel del att kanske söka dit och börja där. Går ju i NVSP en jävligt svår linje för mig iaf. Jag älskar ju att dansa, något jag alltid har gjort. Men vi får se..Har tänkt att om jag inte går ut 1 eller får G i alla ämnen så byter jag dit. Vi får se när det börjar närma sig till sommaren.  Peaiz!


Money Can't Buy Me Love

Har så tråkiigt hemma! Fast skönare än att vara i skolan och plugga haha.. Aya men har kollat på skor och så och har blivit förälskad i rätt så många haha, but thats me, älskar skor! Har en lång önskelista med bara en massa skor som jag önskar mig och den listan kommer aldrig ta slut haha men iaf här finns lite picz på dom jag vill ha. 





Maaah..

(gammal bild)


Alååish.. sitter här vid datan och tar det lugnt. Idag åkte jag aldrig till skolan känner mig fööör sjuk.. jag brukar inte bli sjuk, men jag började känna mig dålig redan i lördags. Trodde det skulle gå över men det blev bara värre. Brukar inte bry mig så mkt om jag blir sjuk, gör endå allt möjligt. Så det vart ju danstränig igår och efter det blev det värre och orkade inte bry mig. Men idag hade jag verkligen ingen ork att vakna och fixa mig. Hade så jävla ont i halsen o shit..Aya så gåre om man inte tar hand om sig ordentligt. Peaiz Babes! / n.


Movie time

Hellow.. Kom nyss ut från duschen, lyssnar på lite musik. Trött efter dansen huu.Men nu har jag fixat filmer som jag ska kolla på. Ska lägga mig i min säng och mysa och kolla på 3 sköna filmer. Center Stage Turn It Up, Stomp the Yard och Save the Last Dance. Har sett dom två första filmerna så jag ska nog börja kolla på Save the Last dance och sen på dom andra två. Godnatt på er babes! / n.


Save The Last Dance
   

Stomp The Yard


Senter Stage Turn It Up


Roll Bounce

Hey! vaknade för bara nån timme sen,gick och la mig vid 4 ungefär igår. Kollade nyss på en skit bra film Roll Bounce med Meagan Good och Bow Wow huuh så snygg han är! Det handlade om dance battle typ och lite lovie love hahah.. aya men den var bra ni borde se den. Idag händer inte så mkt faktiskt, Ska på dansträning lite senare vid 6tiden. Sen får vi se om jag ska plugga lite eller om jag ska fixa lite dansfilmer som jag ska kolla på senare innan jag drar och lägger mig. Får se då Peaiz så länge! / NatyP!


Fredag + Lördag = Nice Helg!

Heeey! Kom nyss hem!


I fredags
vart det skola, kort dag. Så jag och Marina träffade Monchi och drog till TipTop och åt pizzalizzaa! ååh så gott haha.. vi hade skit kul med "Annkristin" hahaha.. Aya sen kom sus till stan, gick runt en massa o larvade oss och handla lite shit , miiiichet fina saker ;D. sen vart det att dra ner med bussen till Bäckby, skulle sova hos min mami, min siz o bror har saknat mig så det var dags att åka dit o hälsa på. Kuuul och mysigt var det.Lekte med min lilla hund lolis också en massa,ååh hon är så mysiig! Vi lagade mat och senare vart det att kolla på film, Percy Jackson and the Olympians,med en massa gottigott. Filmen var helt okei. Men inte så mkt som jag hade förväntat mig.


LördagMorgon!
Vaknade vid 11 idag. Duschade och drack smoothie som mami gjorde till oss på morgonen, så gott! Sen fixade vi oss.Jag, min bror och mami drog till stan och där gick vi runt och handlade lite grejer. Sen gick vi till SpicyHot och Soya för att köpa mat o ta TakeAway. När vi entligen kom hem igen var det att ta fram maten och sätta sig i vardagsrummet och kolla på Shutter Island, men det vart nå fel på filmen så vi kollade lite på tv. Sen fick jag börja packa mina kläder och dra till lite olika ställen innan jag skulle ta bussen till stationen. Tåget kom 20.20 och det var byte så fick vara 1 timme i Arboga, Kul hade jag faktiskt. Satt på en bänk och skissade lite bara. Tåget kom finaly och jag fortsatte att skissa sen buss och nu hemma. Det var min dag! Och så klart så kommer min dag att fortsätta med att sitta här framför datan lyssna på musik och skissa en hel del, äta lite godis och dricka god kall cooola ;) Peaiz så länge!!" / n.



Stockholm Baby! ;)

Hola! ska försöka berätta snabbt ochh kort om min sköna dag idag!
Drog till skolan med M, vi satt i cafeet till halv 10 och pluggade lite matte och åt frukost. Historie prov, lilla JP hjälpte oss att fixa små lappar till förhöret hahah smart shit. Sen spanska som var sista lektionen. Jag och sussi drog till tågstationen och missade 12 tåget och nästa kom 13.50 så vi tog den och hoppade av i Sundbyberg hade kul sen träffade vi E i sthlmcentral. Lämnade sussi, aauh fick skuldkänslor att ha lämnat lilla bebita bara sådär..aya men lovat att vi ska ha kul imon;) Drog vi till E hade det riktigt niiice.. Drog till Västerås och var framme vid 9tiden. Erika var ju där i Bäckby och fixade flätor så åkte hem med heenne till E-tuna. Kom hem vid halv 11(asså för en timme sen) så huuh är verkligen helt slut nu, har ingen ork ens att duscha så det får bli på morgonen imon isf.ska lägga mig i min sköna säng nu..sova och vila uuut!! imon har jag sovmorgon som tur. Skön dag har det vart iaf! GODNATT Y BESOOS PÅ ER! / Nataliita.<3

Så skön låt..njut Peaiz!


Sweet dreams

Kom nyss ut från duschen, luktar gott nu hihih.. dricker lite oboy nu, ska lägga in några låtar i mobilen sen blir det nog sängdags för mig. Imon blir det Stockholm för min del, jag har bara två lektioner imon så vid 12 drar jag med sussi och kanske lilla francitoow.. om han inte bangar -.-. Aya  men niiice kommer det bli. Vet bara inte om jag ska ha på mig klackar eller inte..? ayaya men det får vi se imon. Godnatt på er babes, Peaiz! / n.

Bjuder på thiiz sköna låt som jag alltid somnar till, Kisskiss!<3






Onsdag 17 Mars

Alåååish!
kom hem för en stund sen. Idag var det inte så lång lektion. Allt har vart en chill dag, och påslutet av skoldagen så vart allt skit roligt med D,K, och F. hahaha asså snökrig och en massa shit. Aya men sen drog vi mot stan och kollade lite kläder i bikbok. Sen vart det att ta tåget hem till eskilstuna.

Eva Longoria

Läste nyss lite grejer om kändisar o så, och fick veta att Eva Longoria fyllde 35år igår! Hon är en av mina favorit skådespelare och äälskar verkligen henne, hon är riktigt vacker. Vet inte vad ni tycker men jag tycker det i alla fall. Och älskar att läsa grjer om henne och köpa saker som hon gjort reklam för hahah.. Aya men nu ska jag fortsätta kolla på Couger Town sen blire sleepiesleep. Godnatt! / natalita.


JAg vill.... ;) hahah Besöö!

Idag har det vart en helt galendag med värme o sol! Hahah har vart så jävla trött idag, och när jag är övertrött så får jag skrattanfall och skrattar åt allt och annat. Har somnat på nästan alla lektioner. Men samtidigt skrattat ihjäl mig med marina, diako, suss, o några till.På rasten drog jag med S och åt i SpicyHot gööött vare;) yaaa men sen fik jag2 prov tbx, ig på båda.. aya måste fixa dom på nått sätt. Fick sluta tidigt så vi drog till Waynes och fikade och drack en caffe flappe tror jag det hette? hahah med caramel smak, lite gott sådär. Y sen drog sussi, jag och marina satt kvar och fortsattte snacka och skratta sen vandra vi tbx till skolan för jag skulle göra prov på spanska gjorde den snabbt, gick ju jätte bra. Sen vart det att ta tåget hemmåt bara. Snart ska jag dra och träna sen blire bara att chilla och kolla på Desperate housewife och sen vidare till sängen. Ciao o en massa puzzzar! / n.

Picz
     


sova?

 

Godmorgoon! sitter här på lekion, vi har nyss börjat med Beteende ekologi eller nått. ååh och jag är så trött också, vill bara sova. håller på att somna i lektionen.. och jag som gick o la mig vid tolv och endå är jag trött..
huh nåväl. Vi får se om jag somnar eller itne ahah. Nu ska jag lyssna på lite musik och föröska lyssna på vad läraren säger. Peaiz ! / n.


I REmember

Hallå! Helgen har vart så nice att den gick fööör fort. Och nu är det måndag igen uuh tråk. orkar inte med plugg.. menmen Som vanligt vakna jag redan vid 5 tiden fixade mig snabbt, Idag vart det myskläder till skolan bara hade ingen ork med annat. Träffade lilla Y när jag kommit fram till västerås och sedan M. Tog busen till skolan och hade labb första lektion sen håltimme . Fick sluta tidigt idag så jag, M och S drog vidare till stan hade det kul och drog och fika och snacka och skratta som alltid haha. S drog och jag och M vandrade vidare till stationen, Träffade Monchi snabbt för att lämna en tröja sen drog hon hem. I stationen träffade vi på Ms kusin så där chillade vi och snackade. Sen kom tåget och jag åkte hemmåt. Yee.. men nu ska jag fixa lite låtar o så sen blire nog att sova är så jävla trött. Peaiz och Godnatt! / n.
 Njuut!



Sötnosen

AA som  ni vet så skrev jag innan att min lilla brori skulle klippa av sig sina dreads, omg han vart så söt och det vart så jävla fint!! + han liknar en annan snygging ;) hahahhah tycker jag i alla fall. Snackar i tel nu med monchi. Men ska dra och lägga mig i min varma säng haha så godnatt! / n.

     

Suaaveciito Papih

Lördag vaknade jag helt booorta sen fredags hahah shit man.. aya men sen drog jag till stationen för att träffa Monchi och ta tåget till E-tuna, men vi missade tåget så vi tog en glass och satte oss och snacka en massa bizzniiiz hahah. Aya sen kom tåget. Vi drog hem fixade lite saker sen drog vi till lokalen för att måla o shit. Uuuuf säger bara det var riiiiktigt nice asså! Vi hade det så jävla roligt, och senare på natten drog vi ut ett tag. Kulkul. Var vakna hela natten. Sov från åtta till tio sen kom dom ch hämtade oss. Monchi drog för att ta tåget och jag drog hemmåt. Kom nyss från duschen ska dra och fixa inbakadeflätor snart som M ska göra på mig så peaiz! . BESO RICOOOWS!! / Nataliita.

ojust min bror ska klippa av sina dreds han har!!! han ska snagga och bli en snygging så vi får se hur det blir så får ni se bilder sen ;)




Fiiiiesta y Solteriitás! ;)

Aaiii I Fredags var det en helt craaazyy niiight asså, fyfan sierto bebeh?! ahhaha siiisi.. stannade kvar i västerås i fredags och träffade mi priimita E och fixa lite shit. Drog ut vid tio redan y de va fiesta och så kul. Som alltid mamiitah. Yee min kväll i frdags iaf orkar inte skriva så långt hahah. Mucho love 2 u locitaw!!
Primas pa´siempre! <3

Å prääässliiga va vii som alltid ;)

        


Chilliniiiar! ;)

Alååish! igår vart det en helt craaazy night. Hadde det skit kul och det var så niiiice. sisi.. y nu kom jag nyss hit till eskilstuna, har lite gäster här hemma och fick ett par skit fina örhängen från chile av Danilo och Moni. Eeehm har inte tid och skriva just nu om igår för nu ska jag dra ut med Monchii. Ska dra till pappas lokal och måla och ha det rikigt chill. Och nu sitter Monchii bredvid mig och petar och stör mig som faaaaan!!!! så ska dra Peaiz! -.- / NatyP!

07.09 Freeedag!

Godmorgon.. sitter här hemma dricker saft och laddar ner låtar och lyssnar på lite låtar med yamapi, tae yang och se7en, så länge sen jag lyssna på dom, bästa låtar asså. Jag trodde jag hade försovit mig och fixade mig skit snabbt i onödan, kollade på mitt schema sen och såg att jag börjar halv 10!!! -.- aya men det är ingen ide och somna igen kommer inte vakna upp då.. Men ska lägga in låtar i mobil o fortsätta lyssna på musik om en timme drar jag ungefär. Hörs senare puzz / n.


       


Torsdagiiz

Heeei har pluggat på matten nu, imon har jag prov ayy vet inte om jag kommer klara det.. aya aya mmen vi får se, ska ändå göra mitt bästa. Sitter framför datan nu lyssnar på musik och snackar med lite friends. Och en kompis från norge hahaha assåfattar typ noll vad hon säger älit! typ chansar vad hon säger till mig hahah! aya nu ska jag fortsätta snacka med henne och försöka förstå hahah. Godnatt på er peaiz n luuv! / Natalita.

MähäMihii^^

Alooow! Kom nyss hem. Drog ju på morgonen med pappa och vi missade tre bussar hahah fan asså fattar inte hur vi lyckas. Men sen var vi i alla fall i stan och drog till en massa ställen och jag fick skriva under en massa namn. Och mitt vänsterknä är helt cp så jag hade skit ont när vi gick så fort fram och tbx runt hela stan. Vi blev typ klara efter 2timmar. Sen drog vi vidare till pappas lokal. Där var peter pappas kompis och målade och så. Skulle chilla där med dom och måla o så. Vi käkade frukost o så sen började jag fixa duk och ram och därefter började jag skissa. Säger bara att det kommer bli en stor nice grafitti på den där duken ;). Målade lite på den ska nog dra till lokalen igen på lördag med M och måla o shit. Nu ska jag upp laga mat till mig är skit hungrig har bara ätit frukost så Peaiz y Besos! / NatyP!

Så såg söta lilla jag ut idag, hahah dödstrött var jag!.. =)

  


i close my eyes and imagine the good life

Godmorgon babes! Idag har vi halvstudiedag och tänkte dra till Stockholm med S men så vart det inte alls.. planer blev ändrade. Så jag sitter här hemma nu ska dra sen med pappa fixa mitt pendelkort och sen fixa en massa papper o andra shit så ingen skola för mig wihoo! Stockholm får vänta nån vecka bara ;) ska dra till bussen nu med min pappa. Peaiz och puss! / n.

Buenas Nochees!!





Greys Anatomy!

Alååish! Ska berätta snabbt om dagen. Skön och rolig dag har det vart. Va på stan köpte lindor spanska lektion, hade skit kul och bet av en penna eftersom sussi stoppa en fucking penna i min mun. båda fick skrattanfall efter och alla i spanskan glodde på oss. Sen lämnade jag lite cv efter skolan. S drog hem och jag träffade men bebita E va med henne till halv 6. Bussen hemmåt. Sen var det träning. Nu sitter jag här nydushad och luktar gott och äter cocopops hah goottis! Nu Börjar Greys Anatomy så ska dra och kolla på den sen plugga matte, Mobilen lever typ..  Beso Riiico! / Natalita.

Just! fick VG- minus på uppsats i svenskan helt överraskad trodde jag skulle få ig haha, Peaiz!
Picz!

  

  


Forever Aint Enough

Yaa nu ska jag lägga mig i min sköna säng och sova imon ska jag träffa min bebita tidigt och sen dra till skolan. Buenas Noches Älsks! / n.

21.10 Ieeeh!!

håhåå! Desperate Housewife började nyss kulkul! Älskar serien fan en av mina favoritserier. Så nu chillar jag framför tvn och dricker varm choklad yummiiyum! hihih..sen ska jag väl antingen duscha först eller skriva lite om japan och cuba och sen duscha. Eller duscha imon på morgonen ?.. hmm aya vi får se sen Ciao!

Mooooshi =)

Heysan! Kom nyss hem från stan. Sitter och äter tacos nu mmh fett gott. idag vakna jag rätt så tidigt vid halv 5förstår inte hur jag gick och la mig vid halv ett typ. aya men sen somnade jag om och vaknade halv 6 fixade mig snabbt och sen var det att dra till skuulan. Skolan var det chill fixade cvn på rasten med Marina och Susi. Vi slutade vid 2. Drog ner till stan och frågade om jobb på olika ställen, alla tre blev av med cvn men jag har fortfarande en hööög med papper bara för att jag råkade skriva ut för många -.-. Aya träffade M vid 4 var med henne lite sen vart det vidare med tåg till Eskilstuna gick på stan där och frågade jobb på några ställen sen vart det bussen hemmåt. Snart ska jag plugga lite och skriva uppsats om Japan. BESOS! <3


Bild från sommaren jag och lilla AnyB. Mauu<3


Måndag 8 Mars 10.40

Hola, idag är det fuckskola igen orkar inte!! men jag sitter här hemma iaf haha, lyssnar på musziic och tar det lugnt. mådde inte så bra så jag drog inte till skolan. ska nog ta de lugnt nu bara så får vi se hur det blir till imon. Igår vart det en massa plugg så hann aldrig dra till dansen buhuu aya får vänta tills nästa söndag. Yeeah men peaiz n love Bye! / n.

Mijito Rico ;)

Alåå! vaknade vid tolv, erika kom och väkte mig för vi skulle äta frukost. Efter frukosten kollade jag på två avsnitt av vänner och dog av skratt och nu kollade jag på ett avsnitt av o.c sesong 2 avsnitt 18 aii den är så jävla bra, ehm och nu ska jag lägga mig på soffan i vardagsrummet och kolla ett till avsnitt av o.c så Ciao!

maricooon!

Alååis! snackade nyss med lilla Monchi. Har snackat i några timmar, känner mig helt lonely och har så jävla tråkigt. Men sen kom jag på att jag ska börja rita och skissa lite, det var så länge sen jag gjorde det så jag ska nog börja med det igen. Älskar att rita ju så why not liksom plus då har jag något att göra och slipper tänka på en massa shit jag inte vill tänka på.. Och det är så tidigt fortfarande! klockan är bara tolv. iih jag trodde klockan var vid typ 3 4 tiden.  haha har en massa tid på mig. Aya men ska lyssna på musik och rita nu Peace out! kisskiss!

' Me Tienes Loca When I Think About You.




Har tråk och lyssnar på musik och dricker vatten. Är skit mätt efter den där pizzan huuh.
Aya mobilen lever, just call om du vill nått. BESIITOWS!! / Nataliita La Chuliita!



Do u still think of me like I think about u
Do u still dream of me cos I can't sleep without u
Tell me if time should make a change
Then why do I feel the same
Your love has got me addicted


Pizzalizza!!

Kom nyss hem..igen haha. Var ute och fixade lite shit. Pappa har kommit hem nu oxå och sa att vi skulle beställa pizza. Ayy så gått!! Så vi har ring och beställt PizzaLizzaaa väntar bara tills dom ska komma och lämna den nu hahah åh fyfan längtar har inte ätit nått idag utom ett glas mjölk. Hörs senare Peaiz!


Chillination

Heeei Amores! kom nyss hem, va ute och köpte gottigott till kvällen, lite godis o så med mina syskon. Fast blev irriterad för jag ville köpa redbull och jag fick inte eftersom dom ville ha lägg -.- .. Aya sen avr det bara att dra hem utan min redbull. Nu chillar jag och snackar con mi primaw M. Ska bara chilla hemma idag med godis o så. Mobilen lever Beso Riiico! / n.


4 Mars! Mi Amor!

Min lilla amor, mi todo, mi primita Emelita fyllde år i torsdags 16 år. Så Feliz Cumple Años amor hoppas du fick den bästa dagen. I onsdags åkte jag till västerås för att överraska henne. Så drog till AnyB för att fixa tårta o mat till både Emma och Emelie. Huuh skit kul vare att fixa tårta o shit. Sen vare bara att vänta på dom två. Emelie vart ju chockad och rädd när hon såg mig y muy feliz hahah. Te quiero!! Sen efter allt gott vare bara att fixa sig och dra ut och ha kuuul. Hade skit kul med alla. Och mi primita. Vamos a tomar una cerveza!hahaha bara jag o E som fattar ;)<3

Lite picz
                
  
TE QUIERO!!
  

Primas para la primavera hahah

Fredag ;)

AlåAlåå!
Kom nyss hem från bio. Idag vakna jag vid halv 1 och pumpade med musik och chillade framför datan ända till halv 5. Då åkte jag till stationen för att träffa A kulkul. Sen drog vi hem till A och chillade där. Inget speciellt vi gjorde, men fick en stor lust att dra på bio. Så vi drog på bio, filmen började halv 9 så vi drog vid 8. Vi kollade på Alice in Wonderland, asså shit man den va så jävla grym! Jag gillar inte den tecknade versionen men den här filmen va grym faktiskt, det är vad jag tycker i alla fall. Aya men kom hem vif halv tolv. Sen vare att chilla hemma och äta goda mackor med min papi och hans kompis och erika. Det var kul faktiskt vi snackade om spöken och shit haha. Sitter och snackar nu con mi bebeh M, så länge sen vi snackade. Besos på er! / N.


Mars!!

Godmorgon!! typ.. hah vaknade för en timme sen typ, har duschat fixat mig och ätit frukost och snackat med susanne. Försökte hjälpa henne med vilket pendeltåghon skulle ta till rågsved eller vad fan hon sa, Riktig blondie bebbita hahahah <3. Snart åker min buss så jag måste dra ha de nice! Looooove / NatyP.
Har bästa planen som ingen vet för den e heeemlig!! hahah fast vissa kmr få veta min plan senare idag så peaiz!


Vivo la vida a mi manera, så fuck u!

alåå..sitter och lyssnar på skön musik här och kollar lite grejer, men har så tråkigt att jag börjar bli trött. Så ska nog lägga mig i sängen och mysa och kolla på nån film eller serie. Imon blire fiiiesta så kul kommer det bli. Mobilen lever om ni vill nått, ring, smsa gör vad ni vill skiter it. Godnatt babes! / natalita. 


Finaly!!

Heeey! omg nu har entligen mitt favorit program börjat,Desperate Housewife! shit det är så bra och det slutade så spännande förra gången. Och imon börjar Greys Anatomy så jävla bäst!! Aya sitter här och kollar nu. Reklamen tar snart slut så Peaiz så hörs vi senare!


Close to u

Godmorgon på er vaknade för en stund sen.. är helt lonely hemma sköntskönt. Ska väll börja skriva mina uppsatser snart så jag blir klar med den idag sen blir jag frii wiho! Aya men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och försöka ha lite kul. Besitoows Ricoows de la Mamaciitaw Ricaaw!



lyssna och tänka på underbara lilla mig mig med den här låten chaitow!


Partypart i lördags juu ! ;)

A så fick jag finaly bilderna från festen så här kmr lite picz orkar inte lägga upp alla fan haha. Peaiz!

              

u can't fight faith.

heei på er! klockan är 02.23, ligger här i sängen, pratar i tel med min lilla M och kollar på O.C sesong 2 avsnitt 14.ayy älskar det avsnittet. fast allla delar är ju skit bra haha. hmm idag har jag inte gjort så mkt faktiskt gick på den där festen familjen vart bjudna på. Sen vart det ju dansträning så det var skönt att dansa. Sen vart det hem o duscha och sen chilla bara. Ska kolla på film nu Godnatt amores! / Natalita.

RSS 2.0