Midsommar + Midsommar latino!!!

Under midsommar (fredag) så vart det fest hos Issa och Anna. Då drog man dit med lilla Monchi. Chile spelade då vid 9 tiden tror jag, så satt framför tvn med några som kollade på matchen och med en god drink i handen från chile. Gott gott! Efter det vart det att drickish bara. Sedan vid 12 tiden så tog man bussen från Råby till stan med alla.  Träffade Dani i stan också, saknat henne en massa. Kom hem ungefär vid 3 tiden, Kul kväll var det.'

MidosmmarLatino (lördag).
Dagen efter vaknade jag av ett sms från min lilla kusin, Emelie. Hon väckte mig och påminde mig om att jag skulle dra till stockholm, till Midsommar Latino som jag har längtat så mycket efter!
Fixade mig och gick med mitt prassliga chile linne och kjol ;) Träffade liilla E i stationen och tog tåget tillsammans dit. En massa dryga saker hände på vägen, rätt så kul vardet efter ett tag hah. Men när vi äntligen kommit fram till Midsommar Latino så gick vi runt och kollade, och gick till scenen och kollade på dom som uppträdde. Ayy kände mig så hemma, solo latiiinos asså, uuof dog! Där träffade vi också lilla Érwin som jobbade där borta. Trevligt hade vi det. Efter la fiiiesta så drog jag och emelie till våra kusiner för att sova där, var framme ungefär vid 4 tiden. Hos dom stannade vi 2 dagar. Lyckade dagar har det endå vart!!! 

Nu ska man väl dra och lägga sig på soffan och kolla något avsnitt av O.C. Så Peaaaiz!!! / n.

Picz från Midsomamar ♥ -






chi chi chi le le le viva chile!!!

Alåå sry att jag inte har hunnit svara på komentarer och skrivit i min blogg. Men nu blir det en liten uppdatering här.

21 juni spelade Chile mot Sweisch vid 16 tiden.Och det var min sista dag i Stockholm. Jag och mina två kusiner drog till medborgarplatsen, där dom visade matchen i en bar. Baren var helt fullproppad, upp till 500 pers. En massa chilenitos fanns det där. Alla sjöng en massa chileramsor och skrek. Själv skrek jag skit mycket, det var skit kul. När matchen tagit skut drog man ut från baren och fortsatte med festen där ute. Sedan drog alla chilenare till plattan. Där hade alla samlats, alla började dansa, sjunga och vifta med flaggorna. Sedan gick vi runt hela stan och skrek Chi chi chi le le le viva Chile! Slog på bussar och bilar, hahah Asså alla var så sköna. Riktiga chilenare.
Riktigt skön kväll var det!!

Picz!




































Calooor!

Helloow!
Idag har det vart en riktigt nice dag! Solen har stekt hela dagen, och ah.. jag vaknade vid 1 tiden. Satte på mig bikini och shorts för att sola. Men det vart inte som planerat. Såg att M och min moster höll på att typ snickra någon blommlåda. Så jag började hjälpa dom. Vi vart klara vid 6 tiden, fan en massa slit var det men det var skit kul. En massa skratt vart det.

Efter det vart det grill!! Jag hjälpte min moster att göra salladen så fick hon grilla allt annat. Efter det gjorde jag o Criiz jordgubbspaj. Det här är min sista dag tror jag. Imorgon ska jag åka hem. Saknar min lilla papitoo, ska nog åka hem till honom först och vara lite med han om han inte jobbar och är upptagen.

Men nu sitter jag i alla fall och kollar på Saw 2 på kanal 5 med Criiz och äter godaste pajen vi gjorde med en massa vaniljsås och dricker fanta. Yummie!! ahah mysigt.
Men nu slutar reklamen så Ciao!! / n.

● Gata gangster - 04.16


Alåå alåå Mamaciitaz y Papaciitooowzz!! ;)

Sitter här framför datan och chillar bara med lite muzic. C ligger här bredvid på sängen och spelar Xbox 360. Vi har fan inget och göra. Det brukar inte finnas så  mycket och göra ändå vid den här tiden hah.. Innan kollade vi på första Saw filmen i kanal 5 hade aldrig sett första filmen så den var bra. Idag bestämde jag och M att gå på bio ensamma för att kolla på Sex and the City 2, tror inte liksom att C skulle vilja dra och se på den eftersom det är mer en girl-movie hahah. Men den var i alla fall riktigt bra och rolig, dog av skratt och hade kul med min kusin.

Tror nog att jag och Criiz ska vara vakna tills solen kommer fram. Ingen av oss orkar ändå inte blåsa upp madrassen som jag ska sova på. Så vi ska chilla dricka fantish och spela spel med lite skön muzic.
Ciao y Besitooows! / NatyP!

Bjuder på 2 sköna låtar med Lil Wayne





Cp eller??!!

Ah som ni ser så är det ett jävla retard inlägg under!! -.- det var i alla fall min kusin som skrev det, no life typ hahah.. nej men hon var väl uttråkad och ville skriva något roligt. Och jag har absolut inte ätit det som visas på bilden!! Men aah igår var vi på stan Alla 3 kusinerna tillsammans hah. Vi hade superkul vi drog och kollade runt i en massa affärer. Så köpte jag en tröja från Monky också, super fin! Vi bestämde oss också för att dra på bio. Vi kollade på Streetdance i 3D, ouff! asså fyfan va bra den var! Jag älskar ju dansfilmer och det var nog en av dom bästa jag har sett. En riktig hottie var med i filmen också huuh! Men aya den var skit bra ni borde se den. Efter det drog vi hemmåt. Vi satt bara och chillade hemma med alla, kulit kulit.

Idag har vi bara chillat och kollat på vm. Just nu kollar jag på The Tyra Bancks Show hah. Ya men kanske blir ett inlägg senare, Peaiz så länge! / n♥


BÖÖÖG!

Hej Hej jag är en liten förvirrad pojke på 14 år!
jag brukar kolla på män när dom står i duschen och gillar det, vad betyder detta???
Är jag en gaystjärt då?

Igår var vi inne i stan med världens bästa och snyggaste kusin Mariana sen var bajskorven Crsitian med också.. jag raggade på jätte många killar och råkade bajsa på SF biografen på hötorget, jag fick panik akut i magen en så kallad pp- panik poop och sprutlackerade toaletten :)


Sen så köpte vi massa Inka cola och chilenitos och kastade det på massa töntar som gick förbi... jag gillar inte töntar dom ska skjutas..  och så åt jag en sån här

Estocolmo baby!

Helloow Amores!
Finaly är det sommarlov, så skööönt! Har firat min primitas student 11juni, var kul som fan. Vm har börjat nu också, älskar vm! Och i tisdags drog jag till sthlm till mina kusiner. så sitter här nu och chillar med C. Har inte träffat dom på skit länge. jag kommer nog vara här hela denna vecka. Har saknat dom så mycket så vi ska väl hitta på roliga saker här. Idag var det Chile mot Honduras. Ooouf och vi var ju grymma och vann mot Honduras! ;) heheh Viva Chile!
Aya men nu ska jag dra och kolla på 2 ½ men hahah

Besitooos!! / N.



Alexis Sanchez



Gonzalo Jara


Onsdga - 2 dagar kvar!!!

Alåå idag har jag bara vart hemma. Pappa väkte mig vid 10, så vi kunde ringa tandläkaren och fixa en tid till idag. Fick tid 14.00 .  Igår hade jag största tandverken, ville bara sova igår. Var inte alls på mitt bästa humör. Men efter att ha tagit ipren så gjorde det inte så ont. I alla fall.. Jag åkte ner till tandläkaren med min låtsatmamma, och min baby siz Michi. När tandläkaren ropa upp mig vart jag en aning rädd, han lät så arg när han ropade upp mitt namn liksom. Men aya när jag satte mig på stolen fick jag veta att han också var från chile, så han började snacka spanska med mig och var skit trevlig. Han sa iaf att jag hade ont eftersom min visdomstand trycker eller nått sånt.
Efter tandläkarbesöket så drog vi vidare och kollade efter ett par skor till Michi. Tog hundra timmar innan vi hittade tillslut ett par hon tyckte om och som passade. Hon var helt nöjd med sina små gladiator sandaler, eller vad man säger.
När vi entligen kom hem så åt jag med papi och hans kompis så satt vi och snacka en stund. Sen vart det vidare till soffan och kolla på Simpsons en stund.
Vid 7 tiden kom jag på att jag skulle baka åt min andra syster i västerås. Hon har avslutning imon och jag hade lovat henne att baka något till hennes avslutning. Så jag får åka till IcaMaxi med Michi och sen börar vi baka. Tog hundra år med det var kul. Tyvär så fattades det florsocker så jag var tvungen att cykla tillbaka snabbt. Resultatet var i alla fall nice,  första gången jag gör cupcakes. Så dom vart fina tkr jag ihih ^^

Nu ska jag ligga här i sängen med musik, och snacka med lite folk och plugga för mitt sista prov innan sommarlovet(geografi). Godnatt på er!! / Natalitaaw ♥





Helgen pööh!

Min helg har vart fet nice!
Drog i frdags till sthlm med I,A,V och M! Egentligen skulle vi till Gröna men så vart det inte. Eftersom det vart en massa krångel med tåg. Istället gick vi runt i stan och kollade på lite kläder o så innan alla affärer skulle stänga. Senare drog man till Hässelby, hem till C. Där var också M och S. Där började vi också förfesta allihopa med skön reggaeton music ;) Vid 12 tiden drog vi ut , och vidare sen till Sundbyberg för att träffa E. Nice kväll/ natt var det! ;D

Dagen efter drog vi tidigt till Gröna, ooouf hade skit kul där. Åkte frittfall för första gången, höll på att dö!!
Aya , A,S och V drog vid 6 tiden och jag och monii var kvar där tills dom skulle stänga typ. Sen drog vi hem. Vi var helt döda när vi kom hem och med hunger. Så vi åt en massa också haha sen vart det movie time!

bilder skulle jag ha lagt upp. men min mobil fuckade ur på Grönan. Touchen sluta funka bara sådär. Så kan inte lägga in bilderna som jag har tagit.

Men Peaiz på er babes! ♥


prrrrrräääh!!! ;)

Holaa todos!
Sovmorgon idag också då! så skönt att sova lite längre. Drog till skolan. Där hade alla 3:or utklädnads show. Det var fett nice asså! Det började från 10 och slutade ungefär vid 12. Dom som inte vet vad det är kan jag berätta lite kort bara. Alla 3:or i varje klass klär ut sig och får göra en kort show i ungefär 5 min. De får klä ut sig till absolut vad de vill bara alla i klassen gårt med på det. Och sen gäller det bara att vinna över dom andra klasserna. Juryn bestämmer vilka som kommer 2:a plats och vilka som tar första priset.
Efter showen så satt jag, Sosz o Meryam och snackade med Arthur, Coffe, Fei och Renaa. Vi funderar på att alla vi och kanske francitoow o kastrow ska dra till gröna nästa vecka eller något. Hppas det blir av för det kommer bli jävligt roligt då.
vid 12 ungefär så drog vi till vasa parken för att sitta och chilla där med några andra och dricka lite och ha kul bara. Efter ett tag kom Fei, Arthur och Renaa. Meryam, sosz och jag bestämde oss för att dra till piren och ta ett dopp i vattnet. Fei, Arthur  och Renaa var på so vi drog alla tillsammans dit. Den första som hoppade i var jag efter hundra år typ. Sen lilla Meryam. Och dom andra bangade ur, även om dom hade lovat att hoppa i om jag hoppade först .. -.-
Aya sen kom hela bunten till piren. Typ Gehan, Jp, Marina, Erik och några till som jag inte kände. Alla hoppade i, sen satt vi där med dricka och chillade bara.
Nice Nice Day säger jag bara!!

La Nataliiita på väg hem då"


Tiiizdag.

Hade ingen lektion idag på morgonen, så sovmorgon vart det för mig! sköntskönt. Dagen har vart chill med inte så jobbiga lektioner. Gjorde svenskprov oxå vet inte hur det gick men jag hoppas det gick bra i alla fall. Och under matte lektionen så försökte S vara lärare åt mig och ville förklara hur man räknade. Och ahh.. hahaha eftersom hon lär sig så mkt fula ord på spanska av lilla mig så blir hon såhär..asså hon är sjuk i huvudet, tog bild på uppgiften hon gav mig så den är upplagd om ni vill se. Efter skolan så drog jag o M för att kolla runt lite i stan där efter gick vi och fika i Waynes coffe. Tog en Ice chai latte, yummi  så jävla gott!! så satt vi där o snackade en massa sen vart det att dra hem. That was mah day! / n. 

(dom som fattar spanska fattar thiz!).
 
    


@ school

Gammal bild hah Amor<3



Alååh! ;)
sitter här i klassrummet med sara och marina. Vi har handledartid så vi snackar om vad vi ska göra under denna vecka. uuh är trött gick o la mig vid 3 tiden igår typ. Snart ska vi ha Historia och där ska vi ha läxförhör på Franska och Amerikanska revolutionen. iih vi får se hur det går. Efter det ska jag nog dra till stan för att träffa min lilla mamitiis. Yaa men skriver nog ett till inlägg senare under dagen.
Chaitooow Mamacitaaz Y Papacitozz!! / n.


RSS 2.0