Onsdga - 2 dagar kvar!!!

Alåå idag har jag bara vart hemma. Pappa väkte mig vid 10, så vi kunde ringa tandläkaren och fixa en tid till idag. Fick tid 14.00 .  Igår hade jag största tandverken, ville bara sova igår. Var inte alls på mitt bästa humör. Men efter att ha tagit ipren så gjorde det inte så ont. I alla fall.. Jag åkte ner till tandläkaren med min låtsatmamma, och min baby siz Michi. När tandläkaren ropa upp mig vart jag en aning rädd, han lät så arg när han ropade upp mitt namn liksom. Men aya när jag satte mig på stolen fick jag veta att han också var från chile, så han började snacka spanska med mig och var skit trevlig. Han sa iaf att jag hade ont eftersom min visdomstand trycker eller nått sånt.
Efter tandläkarbesöket så drog vi vidare och kollade efter ett par skor till Michi. Tog hundra timmar innan vi hittade tillslut ett par hon tyckte om och som passade. Hon var helt nöjd med sina små gladiator sandaler, eller vad man säger.
När vi entligen kom hem så åt jag med papi och hans kompis så satt vi och snacka en stund. Sen vart det vidare till soffan och kolla på Simpsons en stund.
Vid 7 tiden kom jag på att jag skulle baka åt min andra syster i västerås. Hon har avslutning imon och jag hade lovat henne att baka något till hennes avslutning. Så jag får åka till IcaMaxi med Michi och sen börar vi baka. Tog hundra år med det var kul. Tyvär så fattades det florsocker så jag var tvungen att cykla tillbaka snabbt. Resultatet var i alla fall nice,  första gången jag gör cupcakes. Så dom vart fina tkr jag ihih ^^

Nu ska jag ligga här i sängen med musik, och snacka med lite folk och plugga för mitt sista prov innan sommarlovet(geografi). Godnatt på er!! / Natalitaaw ♥





Kommentarer
Postat av: Therese

Kan tänka mig det=)Jo, det är bara bra=)?KRam

2010-06-16 @ 12:14:47
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: Therese

Ja verkligen=)

2010-06-16 @ 12:32:12
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: lovisa

sv: JAAAAAA sjukt härligt:D själv?:D jo med mig är allt toppen faktiskt, sommaren har bara börjat:) med dig?:)

2010-06-16 @ 14:42:41
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: raghaad

SV; ja justdet vm idag ju haha, alla är helt upptagna med det nuförtiden ju :), nja själv ahr jag solat en massa sen ska jag strax iväg ovh rida :)

2010-06-16 @ 17:45:53
URL: http://raghaad.blogg.se/
Postat av: Kimberly

åh vad goda de ser ut, söt du är också! :)

lämna gärna en fråga i min frågestund

http://kiwberly.blogg.se/2010/june/fragestund.html#comment

kram!

2010-06-25 @ 19:58:47
URL: http://kiwberly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0