checkchek!

Tisdagen den 26 Oktober i Babel, Malmö & Onsdagen 27 Oktober i Göta Källare, Stockholm så kommer världens just nu hetaste och modemedvetna reggae och dancehallartister, Gyptian med Etana, Nitty Kutchie, kompade av Shiloh band!!
Gyptians popularitet tog raketfart på Jamaica i samband med hans lågmälda “Serious Times” från debutplattan “My Name Is Gyptian” som kom för fyra år sedan. Uppföljaren “I Can Feel Your Pain” släpptes 2008 och nu är han återigen aktuell med nya skivan “Hold You”. “Det handlar om att sätta krydda på tillvaron,"säger Gyptian" När det kommer till musik kan man inte fastna i bara ett sound.

ETANA
Förmodligen den en av de mest produktiva kvinnliga sångerskorna i dagens reggae/soul/Jazz genre. Etana har nu breddat sin lista av talanger inom underhållningsbranschen genom att spela en av rollerna i filmen “Ghett’a Life” som har premiär under sommaren 2011. Det är hennes debut som skådespelerska och kan vara början på en karriär även inom filmindustrin

NITTY KUTCHIE
Nitty Kutchie har sjungit sedan tonåren då han gjorde entré på reggaescenen och har sjungit professionellt sedan år 1996 då han var del av dancehall reggae gruppen Scare Dem Crew.

INFO
Artister: Gyptian, Etana, Nitty Kutchie & Shiloh Band (JAM) Live
När: Onsdag 27 Oktober klockan 20:00, på scen 22:00
Var: Göta Källare, Medborgarplatsen
Entré: 330kr + förköpsavgift.

Kommentarer
Postat av: Motorcykeltjejen

Vilka roliga datum du har framför dig! Ska du gå på alla?

Kramar

2010-10-22 @ 13:52:37
URL: http://nakenhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0